Cîțu, sigur pe sine: „Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani”

Cu toate că, în ultima vreme, în PNL numai liniște și unitate nu a fost, în contextul luptelor interne dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, premierul le-a cerut colegilor să rămână uniți.

foto: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Premierul Florin Cîțu continuă să-și facă, cu orice ocazie primită, campanie electorală în interiorul partidului. „În primul rând, să nu uităm, aceste alegeri ale noastre sunt pentru a pregăti sau a da României conducerea în viitor. Asta facem”, a spus Cîțu, în Mureș, în cursul zilei de astăzi. Ba mai mult, premierul se declară sigur că, în acest moment, se fac trierile pentru noua echipă care va conduce România în următorii opt ani. „De aceea am ţinut să fiu în ţară, pe unde am putut, de fiecare dată pentru că este important ca românii să vadă cine vor fi liderii care vor moderniza România”, a mai explicat Florin Cîțu.

În ciuda atacurilor tot mai dese, venite din ambele tabere liberale, Florin Cîțu susține că vrea unitate

Cu toate că, în ultima perioadă, Partidului Național Liberal i-a lipsit unitatea, tocmai din cauza luptelor interne pentru șefie, Cîțu le-a cerut colegilor să fie uniţi, „suntem uniţi, dar trebuie să fim uniţi în continuare pentru că urmează bătălii grele în perioada următoare. Să rămâi la guvernare opt ani nu este uşor, dar este un obiectiv ambiţios pe care vreau să ni-l asumăm cu toţii. Şi nu putem să îl atingem decât dacă suntem împreună”, a mai spus premierul.

La rândul lui, Ludovic Orban a afirma că până la congres mai e un pic de timp, așadar, „din cauza asta”, are intenția de a-și prezenta proiectul abia după depunerea moţiunilor la comisia de organizare a congresului. Mai exact „în viitoarea deplasare prin toate filialele judeţene în care voi prezenta moţiunea pe care o susţin. Ce vreau să vă spun din capul locului este un lucru simplu şi de bun simţ. Pe mine mă cunoaşteţi, ştiţi ce pot, ştiţi cine sunt, ştiţi că pentru mine a funcţionat un slogan care îl parafrazez nimic pentru mine, totul pentru PNL. Şi totul pentru România”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Grecia, în focurile infernului: cetățenii Atenei sunt rugați să nu iasă din case și să nu deschidă ferestrele

Articolul precedentGrecia, în focurile infernului: cetățenii Atenei sunt rugați să nu iasă din case și să nu deschidă ferestrele
Articolul următorGabriela Firea s-a supărat pe Guvern: „Când vor fi gata centrele pentru mari arşi?”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.