Cîțu a petrecut, împreună cu Boc, la Electric Castle

Premierul și-a luat o zi liberă și a participat la unul dintre cele mai mari festivaluri de la noi din țară, din această perioadă

Foto: Instagram Emil Boc

Ieri seară, premierul Florin Cîţu a mers la festivalul Electric Castle. Festivalul are loc, în această perioadă, la Cluj-Napoca. Așa cum era de așteptat, Cîțu a venit la festival însoțit de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, unul dintre cei mai mari susținători ai acestuia pentru șefia Partidului Național Liberal.

Electric Castle se desfășoară între 6-15 august, în mai multe locuri din localitatea Bonţida şi municipiul Cluj-Napoca.

Florin Cîțu și Emil Boc s-au fotografiat împreună, acompaniați de mai mulți prieteni de-ai celor doi

„Sunt bucuros că s-a putut face acest festival şi sunt bucuros că se pot face toate celelalte festivaluri. Mă aşteptăm să fie această atmosferă, chiar e plăcut”, a spus Florin Cîțu, intervievat de un reporter PRO TV.

Ulterior, edilul Clujului, Emil Boc, a publicat o fotografie pe Instagram, împreună cu premierul și cu alți câțiva oameni. „Împreună cu premierul Florin Cîţu şi mulţi alţi prieteni la Electric Castle. Atmosferă superbă”, a scris primarul Emil Boc pe Instagram.

În momentul de față, situația festivalurilor este îndelung dezbătută în spațiul public. Mai exact, în timp ce festivalurile se pot desfășura la capacitate mare, nu același lucru se poate spune și despre proteste, unde numărul maxim de participanți este de 500 de persoane.

Ieri, Asociația Accept acuza Primăria Capitalei că nu a autorizat desfășurarea PRIDE-ului, programat în această lună. În timp ce PMB și-a motivat decizia prin respectarea numărului maxim de participanți, număr imposibil de ținut în frâu, în cazul marșului comunității LGBTQ+, societatea civilă a adus în discuție festivalurile, unde numărul maxim de participanți este mult mai mare. Trebuie menționat faptul că, în cazul unui marș, indiferent de natura acestuia, nu se poate ține o evidență clară a vaccinaților și a nevaccinaților, de vreme ce, în cazul festivalurilor, schema completă de vaccin reprezintă o condiție esențială de acces.

Citește și: Ministerul Energiei a cheltuit 63 de milioane de lei pentru a le închide gura angajaților de la Complexul Energetic Hunedoara

Articolul precedentMinisterul Energiei a cheltuit 63 de milioane de lei pentru a le închide gura angajaților de la Complexul Energetic Hunedoara
Articolul următorÎncepând cu 7 august, constănțenii pot asculta muzică de fanfară în mai multe locații
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.