Sursa: Captură video

Cristian Popescu Piedone a intrat serios „în pâine” în sectorul său încă din prima zi după achitarea sa și, implicit liberarea din penitenciar.

Nu a existat vreo zi în care să nu meargă pe teren în Sectorul 5 pentru a stabili la fața locului care sunt prioritățile, cel mai recent angajament fiind în ceea ce privește reabilitarea străzii Ghidigeni, „strada batjocorită și mereu ocolită de politicieni și… investiții”.

Edilul Sectorului 5 subliniază că știe foarte bine starea în care se află această arteră și eforturile pe care le fac riveranii, și, mai mult decât atât, a arătat că reabilitarea străzii Ghidigeni reprezenta o prioritate la momentul în care a fost închis în penitenciar.

Și că, odată revenit la primărie, va continua demersurile începute, astfel încât și această stradă să fie reabilitată „ca la carte”:

Când am fost ales primar, aici, la noi, în 5… am vizitat-o și-am înțeles suferința și supărarea locatarilor săi.
Am aflat, atunci, că strada aceasta rezistă datorită oamenilor săi care-i pansează voluntar gropile, și-o cârpesc cum pot… la fiecare leafă.

Le-am promis tuturor, atunci, că mă implic… și-o fac frumoasă! Dar… m-au luat. Si… n-am mai apucat. Am revenit însă mai puternic, mai decis!

Și cum Piedone… nu-și uită promisiunile față de comunitate, anunț cetățenii că luni, 10 iulie, începem treaba și pe Ghidigeni.
Muncim. Să fie bine, până când va fi… foarte bine!

Muncim de zor si în est, la granița cu Sectorul 4. Le-am promis cetățenilor că și partea aceasta din Sectorul 5 va fi cochetă! Momentan, primenim grădinile, trotuarele, aleile, străzile, parcările. Construim, amenajăm, toaletăm copacii, defrișăm uscăturile. Alungăm urâtul din viața comunității!

Curând, o să-l facem invidios și pe colegul primar Daniel Băluță! Am terminat și cu amețitoarele pavaje zebră! Schimbăm modelul urbaniștilor amatori și… aranjăm pavajul fix cum ne îndrumă profesioniștii: simplu, clasic.

Continuăm să muncim cât trebuie, să facem imposibilul… posibil!
Cu respect și cu recunoștință, primarul Piedone
”, transmite edilul pe Facebook.

Articolul precedentGabriela Firea, decisă: „Îmi dau și eu demisia de la Minister, își dă și soțul meu demisia de la primărie și ieșim complet din viața publică”
Articolul următorCiolacu, decis: „Toate centrele pentru copii, persoane vârstnice și persoane cu dizabilități trebuie verificate și reanalizate”