Foto: Facebook/Poliția Română
Foto: Facebook/Poliția Română

Poliţiştii şi procurorii DIICOT Oradea au prins în flagrant mai mulți tineri care încercau să vândă droguri provenite din cel mai mare cartel din Columbia.

În urma unor percheziţii domiciliare, au fost identificate 32 de kilograme de cocaină şi pulbere psihoactivă, toate aceste substanțe fiind amestecate și ascunse în pământ de flori.

Inițial, polițiștii i-au surprins pe tinerii în cauză într-o parcare de pe DN 79

Într-o parcare de pe DN 79, în apropierea localităţii arădene Şimand, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT – ST Oradea, au prins în flagrant delict trei bărbaţi, de 34, 34 şi 36 de ani, toţi din municipiul Arad, judeţul Arad, bănuiţi de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, au precizat oamenii legii

Tinerii, în vârstă de 34 și, respectiv, 36 de ani, se aflau pe stradă, în încercarea de a vinde droguri de mare risc: cocaină și substanţe psihoactive

Potrivit polițiștilor, aceştia au fost depistaţi în timp ce ar fi încercat să comercializeze 100 de grame de cocaină şi 300 de grame de substanţe psihoactive. Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor în cauză, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT – ST Oradea au efectuat şapte percheziţii domiciliare, în municipiul Arad şi în judeţul Arad.

Potrivit Realitatea.net, după audierea celor trei persoane, procurorii DIICOT Oradea au dispus reţinerea a doi bărbaţi de 34, respectiv 36 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Sâmbătă, ambii bărbaţi urmează să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, a mai precizat sursa citată.

Articolul precedentO mămică împărtășește experiența trăită într-un spital din Iași: ”Asistentele și medicii sunt oameni, nu roboți”
Articolul următorMajorarea impozitelor pentru transportatori va duce la falimentul industriei de transport rutier din România
Jurnalist full-time / Pesimist part-time