Sursa foto: stiri.md

Două persoane au fost arestate de către oamenii legii după ce, într-o unitate clandestină produceau tablete ecstasy, informează spotmedia.ro. Cu toate acestea, suspecții au fost eliberați, procurorii precizând că nu au pus pe nimeni sub acuzare.

„Laboratorul a fost desfiinţat de către servicii speciale din cadrul poliţiei federale, în colaborare cu Institutul Naţional (belgian) de Criminologie (NICC) şi Protecţia Civilă”, a anunțat Parchetul.

Reamintim că pastilele de exstasy pot conține orice din cauza faptului că sunt fabricate în laboratoare clandestine de către traficanți de droguri. Pastilele pot avea orice culoare și în general sunt marcate cu un logo sau cu desene ce reprezintă un fluture, inimă, fulger sau stea. Acest drog se prezintă sub forma de pudră sau pastile.

Droguri printre armamentul nuclear american

În unitatea militară de la Kleine-Brogel, unde s-a descoperit laboratorul, se află armament nuclear american, în cadrul dispozitivului de apărare al Alianței Nord-Atlantice.

În apropierea bazei militare se desfășoară, cu regularitate, manifestații pacifiste și ecologiste. „Atracția” pentru traficanți este reprezentată de provincia Limbourg, ce se află la jumătatea distanței dintre portul belgian Antwerpen şi Ruhrul german. Aceasta este o zonă rurală, foarte liniștită, motiv pentru care sunt instalate depozite și laboratoare clandestine de droguri.

Reamintim că astăzi, președintele american, Joe Biden, a anunțat că Statele Unite vor avea 5.000 de miiltari în țara noastră, ca parte a planului de descurajare la adresa Federației Ruse.

„În Polonia vom stabili un cartier general al Corpului V de Armată, pentru a consolida interoperabilitatea SUA – NATO pe tot flancul estic. Vom menține o brigadă suplimentară prin rotație, adică 3.000 de soldați și alți 2.000 de membri ai personalului militar cu cartierul general în România. Vom crește deplasările prin rotație în Țările Baltice”, a declarat șeful Statelor Unite înainte de summitul NATO de la Madrid.

Citește și articolul: Se formează un nou grup de luptă în România, coordonat de Statele Unite

Articolul precedentMetodă de conservare a apei: O primărie din Italia amendează coafezele care spală de două ori părul clienților
Articolul următorUn atelier de croitorie din Sibiu oferă cursuri gratuite pentru ucrainence
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.