Foto: RAJA S.A.
Foto: RAJA S.A.

Casieriile RAJA SA vor fi închise vineri, 8 martie 2024, de Ziua Internațională a Femeii.

Cu toate acestea, societatea RAJA SA din Constanța informează că abonații pot utiliza alternative pentru efectuarea plăților, cum ar fi contul de client RAJA (disponibil pe site-ul www.rajac.ro sau prin aplicația mobilă), transfer bancar sau debit direct.

De asemenea, clienții care nu au acces la soluțiile de plată online pot achita facturile la punctele de plată Pay Point, Payzone sau Westaco.

În timpul acesta, activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și tratarea apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.

Pentru orice disfuncționalități la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, clienții societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, disponibil 24/24

Echipele de intervenție sunt pregătite să intervină prompt pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau problemelor apărute în sistem, pentru ca utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametri optimi.

”Le mulțumim abonaților noștri pentru înțelegere și le urăm tuturor doamnelor și domnișoarelor La mulți ani!”, a transmis Biroul de Comunicare al societății din Constanța.

Articolul precedentPolițiști din Iași, judecați pentru luare de mită
Articolul următorUrsula von der Leyen vine în România; PNL: „Viitorul Europei se decide la București”