Cristian Popescu Piedone, actual edil al Sectorului 5 și candidatul PUSL la Primăria Capitalei, are un mesaj către bucureșteni. Simplu: „Eu sunt eu. Doar voi decideți!”.

Într-o filmare încărcată pe Facebook, Popescu Piedone a sintetizat câteva probleme cu care se confruntă bucureștenii, probleme care de altfel își găseau rezolvare pe hârtie atunci când, în 2020, Nicușor Dan a intrat în campanie electorală, înainte de a câștiga actualul mandat de primar general al Capitalei. El și mulți alții, în alți ani, înaintea lui.

Suntem aproape 2 milioane de bucureșteni, cu atâtea povești de viață, năzuințe, speranțe, temeri pentru ziua de mâine. Muncim din greu și trăim onest în orașul pe care îl iubim.

Ne pierdem zile în trafic, ne este teamă de viitorul copiilor noștri, tremurăm la gândul că vom ieși din spital mai bolnavi decât am intrat”, arată liderul PUSL.


Iar după toate cele de mai sus, o întrebare a mai rămas: „Putem trăi mai bine?” Și un singur răspuns:

Sigur că da. În ultimii opt ani, visele, speranțele și năzuințele fiecăruia dintre noi au fost spulberate de politicieni incompetenți și mincinoși. Astăzi, acești politicieni vă cer din nou votul. Este momentul să le spuneți nu. Este momentul să le spui că administrația locală nu este politică și că trebuie făcută cu pricepere și empatie de către oameni gospodari, din stradă, dintre oameni.

Fie că ești nehotărât, dezamăgit sau mâhnit de actuala clasă politică, pe 9 iunie va trebui să îți alegi un nou drum pentru următorii 4 ani – sau o vor face alții pentru tine. Din nou: astăzi suntem 2 milioane de dezamăgiți, dar mâine, dacă ne unim prin vot dorința de a trăi mai bine vom reuși să construim împreună o zi mai bună pentru fiecare dintre noi. O zi mai bună, în fiecare zi.

Eu, Cristian Popescu Piedone, sunt primarul dintre oameni și vă cer ca, pe 9 iunie, să vă luați orașul înapoi. Alături de mine și de echipa mea. Pe 9 iunie, îți cer să votezi Cristian Popescu Piedone, primar general la București, și PUSL pe toate buletinele de vot din țară”.

Articolul precedentPoliticienii cu campania electorală, sindicaliștii cu protestele: acțiuni de amploare luni, la Guvern și în fața ministerelor
Articolul următorOMUL FĂRĂ ZÂMBET, PREȘEDINTE!