Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Pentru a remedia o avarie survenită pe conducta de alimentare cu apă, echipele RAJA vor întrerupe furnizarea apei potabile astăzi, 04 decembrie 2023, în intervalul orar 18:00 – 24:00.

Conducta are diametrul de 150 mm și este situată pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța (bl. R4)

Biroul de comunicare al societății RAJA a informat că nu vor beneficia de apă consumatorii din perimetrul delimitat de bd. I.C. Brătianu – str. Labirint – str. Theodor Burada – str. Traian – bd. 1 Decembrie 1918 – bd. I.C. Brătianu, inclusiv punctele termice 63, 144, precum și Hotel Maria, Gara Constanța și Autogara Constanța.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății din Constanța.

Eficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.

Articolul precedentFlorin Cîțu nu mai are imunitate; Senatul, de acord cu cererea de urmărire penală a DNA
Articolul următorPrimarul Cherecheș nu vrea o extrădare simplificată din Germania