Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Echipele RAJA acționează pentru a remedia o avarie apărută la conducta de distribuție cu un diametru de 400 mm, situată pe strada I.Gh. Duca, în zona Balada, din municipiul Constanța.

Pentru a permite desfășurarea acestor lucrări, furnizarea apei potabile va fi întreruptă astăzi, 04 septembrie 2023, în intervalul orar 16:30 – 21:30.

Lipsa apei va afecta consumatorii din zona centrală, care cuprinde perimetrul delimitat de următoarele străzi: Călărași, I.Gh. Duca, Avram Iancu, bulevardul Ferdinand, Mihai Viteazu, Traian, Sulmona, bulevardul Tomis și Călărași, precum și punctele termice asociate acestora.

În plus, în aceeași perioadă, furnizarea apei va continua, dar cu presiune scăzută, în următoarele zone:

Peninsulă – Piața Ovidiu;

Sectoarele Mircea cel Bătrân, cuprinse între strada Decebal și Piața Ovidiu;

Perimetrul limitat de străzile Ion Lahovari, Artileriei, Mihai Viteazu, Topraisar, I. Gh. Duca, Castanilor și Ion Lahovari.

RAJA: ”Echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”

Biroul de Comunicare al RAJA Constanța a transmis scuze pentru inconveniențele create abonaților și asigură că echipele de intervenție desfășoară toate eforturile pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp posibil.

Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

RAJA încurajează în permanență comunicarea dintre societate și clienți. De aceea, serviciul de Call Center al societății constănțene este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7.

Acesta este accesibil prin numărul unic 0241 924.

Articolul precedentPrimarul din Crevedia a fost exclus din PSD
Articolul următorCosette Chichirău a demisionat din USR și își anunță candidatura la Primăria Iași