Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Constanța în data de 3 mai 2023.

Apa va fi sistată între orele 08.00 – 18.00, pentru ca societatea să poată executa lucrări de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei de distribuție.

Mai mulți consumatori vor fi afectați de lipsa apei, dar echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor

Consumatorii din zona centrală, precum și cei de pe strada 23 August – tronsonul cuprins de strada Chiliei și bd. Mamaia vor fi afectați de lipsa apei.

În aceeași perioadă, se va furniza apă cu presiune redusă în zona Peninsulară – Piața Ovidiu și în perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I.G. Duca – Castanilor – Ion Lahovari.

RAJA SA îi roagă pe consumatorii din Constanța să își asigure o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ”, au precizat reprezentanții societății din Constanța, prin intermediul unui comunicat.

Reamintim că Serviciul de Call Center al companiei RAJA este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Articolul precedentRAJA publică programul casieriilor pentru data de 1 Mai
Articolul următorCristian Popescu Piedone, un nou mesaj pe Facebook: „Curând… se face anul de când zac condamnat NEVINOVAT”