Societatea RAJA revine cu o nouă ediție a concursului ”Apa este viața!”.

La fel ca în ediția desfășurată în luna martie a anului trecut, copiii au fost încurajați să trimită picturi sau desene prin care să evidențieze importanța apei în viața noastră.

Prin urmare, cei mici au fost invitați să se înscrie în competiție până la data de 28 februarie 2023, ora 23.00.

Protejează apa și bucură-te de premii care te vor ajuta să faci mișcare în aer liber

Câștigătorii s-au putut bucura de premii inedite, ca biciclete, trotinete electrice sau un hoverboard.

În egală măsură, RAJA încurajează educația și lectura: astfel, câștigătorii au primit și premii constând în vouchere pentru librăria Cărturești.

 ”Primăvara bate la ușă, oferindu-ne prilejul perfect de a face mai multă mișcare … pe două roți”. Îndrăznește și poți fi chiar tu fericitul câștigător al unei biciclete, trotinete electrice sau al unui hoverboard. Și asta nu este tot: ți-am pregătit și vouchere pentru librăria Cărturești care îți poți îmbogăți colecția de cărți cu autorii tăi preferați”, a transmis Biroul de Comunicare al societății constănțene.

Pentru a participa la acest concurs, copiii au fost invitați să trimită lucrările, în format JPEG sau PDF, pe adresa de e-mail: concurs@rajac.ro, lucrări însoțite și de o declarație de consimțământ parental.

Detaliile au fost publicate de societate, atât pe pagina oficială de Facebook, cât și pe site-ul www.rajac.ro.

Lucrările câștigătoare vor fi publicate pe pagina de Facebook a societății RAJA

Toate lucrările înregistrate în concurs vor fi publicate, începând cu data de 04 martie 2023, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A.

În funcție de categoriile de vârstă, 7-11 ani, respectiv 12-16 ani, lucrările au putut fi admirate și votate  în două albume distincte.

Articolul precedentBritanicul Tate ar fi căutat sprijin la Simion și Șoșoacă pentru a scăpa de acuzațiile DIICOT
Articolul următorMinistrul Digitalizării, despre interzicerea TikTok în România: „Este o analiză care trebuie făcută cu maximă seriozitate”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time