Sursa: Facebook

Fostul edil al Sectorului 5, Cristin Popescu Piedone, a transmis un nou mesaj pe Facebook chiar înainte de ziua de 1 mai, cunoscută ca Ziua Internațională a Muncii.

Piedone în prezent își ispășește pedeapsa din dosarul Colectiv în Penitenciarul Rahova, pedeapsă primită în urmă cu aproape un an, ceea ce acesta a și punctat în mesajul său.

Postarea fostului edil a strâns 32 k de reacții și peste 34 k de mesaje, fiind distribuită pe rețeaua de socializare de 518 utilizatori. În mesajul său, Piedone a ținut să îi asigure pe toți cei care îl urmăresc și îl susțin că nu i-a uitat, în ciuda faptului că se află după gratii din luna mai 2022, Luna când m-au luat și m-au închis dincolo de Voi:

Dragilor, vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știu!
Pentru mine… vine luna năpastei. Luna când m-au luat și m-au închis dincolo de Voi. Curând… se face anul de când zac condamnat NEVINOVAT…
Dar… am înțeles că așa mi-a fost hărăzit! Sau… așa mi-a fost sortit, stabilit, decis…

Regret că mi-au luat munca de o viață, mi-au înlăcrimat familia, mi-au îndurerat soția, copiii, nepoții, mi-au batjocorit cariera, mi-au răpus visurile!
Deh…

V-ați făcut fiecare dintre Voi o părere despre ce și cum, despre cine și de ce…
Dar… Dumnezeu mă știe și mă are-n paza LUI

Știu… e vremea grătarelor lui 1 mai!
Mi-ar fi plăcut să stau la taclale și-un vin bun cu familia și prietenii… Dar… deh…

D-aia v-am scris… Ca vine 1 mai și fiecare îl cinsteste cu grătar, cum e tradiția in România Mare
Vă urez sănătate, distracție plăcută și poftă bună!

Închinați un pahar pentru Piedone!
Aștept fotografiile!
Cu respect, Piedone NEVINOVAT
”.

Articolul precedentVa fi sistată apa în centrul municipiului Constanța
Articolul următorCiolacu, despre comasarea alegerilor: „Nu se poate constituţional. Nu cred că e bine nici pentru democraţie”