Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj după ce judecătorii Curții de Apel București au pronunțat, joi, sentințele finale în Dosarul Colectiv.

Primarul Sectorului 5 a declarat că timp de șase ani și jumătate a fost „chinuit și tăvălit ca un câine.”

„M-au luat… NEVINOVAT! Ca pe un câine m-au chinuit și m-au tăvălit șase ani și jumătate! Zilnic mi-au picurat amar și boală în trup și în familie! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat pușculițele… Rămâneți cu bine, oameni buni!”, a scris Piedone.

„Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc”

Totodată, acesta le-a urat cetățenilor din Sectorul 5 multă sănătate și fericire, precizând că „povestea se oprește, aici, din păcate.”

„A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lăsat… !  Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut în visuri, am împlinit visuri! Am dovedit că putem face imposibilul… posibil”, a mai spus edilul.

Piedone i-a îndemnat pe cetățenii Sectorului 5 să își aleagă un primar care să îi respecte, un primar drept care să lupte pentru ei, cum a făcut-o și el în ultimii ani.

„Va iubesc! Să ieșiți la vot când vor fi alegeri! Să vă alegeți un primar drept, care să vă respecte!  Un primar demn și muncitor, care să vă merite!  Cu multă dragoste, Piedone… Am un mesaj pentru familiile tinerilor decedați în clubul Colectiv și pentru cei răniți în acea fatidică noapte: Piedone merge la pușcărie NEVINOVAT! Adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!! Vă veți convinge!”, a conchis Cristian Popescu Piedone.

După aflarea verdictului, primarul Sectorului 5 a declarat, în fața casei sale, că va începe să facă dezvăluiri, iar activitatea sa pe Facebook va continua.

(…) Mă voi întoarce. Am postat un ultim mesaj al meu pe Facebook care nu va înceta să fie activ. Și de astăzi, dacă Piedone a tăcut 27 de ani, de astăzi voi face dezvăluiri. Cu tot respectul vă spun că avocatul poate să vină să preia gândurile mele. Voi transmite telepatic gândurile mele. Sunteți copii tineri cu toții. Oameni buni, făceți-vă traistele și plecați în altă țară, mai bine slugă în altă țară!”, a declarat Piedone.

Citește și articolul: Piedone, mesaj către Nicușor Dan: „Împărate, voi continua să fac imposibilul posibil pentru comunitatea care m-a ales primar”

Articolul precedentIncendiu de proporții în Cluj: Arde o fabrică de cauciucuri
Articolul următorSancțiuni pentru cei care nu se prezintă la medicul de familie