Captură video Gândul.ro
Captură video Gândul.ro

Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, 12 mai, într-o hală a unei firme care produce cauciucuri din Dej, județul Cluj.

Conform informațiilor oferite de publicația Gândul.ro, o parte din structura clădirii s-a prăbușit și există pericol de prăbușire totală.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej, 1 Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu din Dej, județul Cluj

Flăcările au cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri”, conform unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autspeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej. Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, dar nu au fost persoane care să solicite consult medical”, se precizează în comunicat.

Incendiul este deosebit de violent, iar intervenția pompierilor este îngreunată, deoarece există pericolul de prăbușire totală

Potrivit comunicatului emis, incendiul se manifesta în continuare cu violență, o parte din structura halei s-a prăbușit și există pericol de prăbușire totală. Pompierii intervin pentru limitarea propagării flăcărilor și pentru împiedicarea extinderii acestora la o hală situată în apropierea acesteia, a transmis sursa citată.

Oamenii care locuiesc în zonă au primit mesaje de avertizare prin sistemul Ro-Alert.

Articolul precedentIohannis știe cine este vinovat pentru inflația record din țara noastră
Articolul următorPiedone: „Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas alături în toți anii aceștia grei”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time