Sursă foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a vizitat noua parcare din Sectorul 5, cu 120 de locuri, acesta precizând că liniile au fost trase de „Hansel și Gretel.”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 5 a precizat că în cel mai scurt timp „moștenirea” lăsată de băieții care s-au ocupat de  parcare va fi luată în primire de directorul Titică.

„D-ale noastre, oameni buni… Iertați… Avem o parcare trasată de Hansel și Gretel…  Cine știe ce-a vrut/ce-au vrut baieții să lase moștenire… Ei știu…Mda… De la… pistol. I l-am făcut cadou directorului Titică! Ca după atâta Hansel și Gretel și vrăjitoare și spani… merita un dar și Mr. Titică! Dar… Hansel și Gretel au adus un plus de locuri de parcare în comunitatea noastră! 120! Mult, puțin… dumneavoastră știți”, a scris primarul Sectorului 5.  

„A zis mister primar general că stăm mai rău în 5, aici, ca pe pământul administrat de PMB-ul său”

De asemenea, Piedone i-a transmis un mesaj și lui Nicușor Dan, precizând că și dacă administrația pe care o conduce „lasă pământul sălbatic”,  tot e mai frumos ca-n administrația Primăriei Generale.  

„Da… Invidia, mister! Doar că NOI, Împarate luminate, facem IMPOSIBILUL… POSIBIL, fix atunci când VOI vă faceți că munciți  Și… de doi ani tot simulați munca! Dar… îmi trageți la poarta zi de zi și oră de oră! VISAȚI SĂ AVEȚI OMUL VOȘTRU ÎN LOCUL MEU! ȘTIU, împarate!  Asta vă ocupă tot timpul plătit de cetățeni!”, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

Totodată, edilul i-a dat asigurări lui Nicușor Dan că nu „vânează primăria aia mare”, afirmând că va rămâne „aici”, în Sectorul 5, alături de oamenii adevărați pe care primarul general al Capitalei i-a făcut proști după alegeri.

„Trebuia să ți-o spun, împarate! Să nu crezi că am uitat! Nici eu n-am uitat, nici oamenii curați pe care VOI, șleahta parveniților, i-ați numit, vă citez “proști”! Apropos, împarate: Dacă și de mâine încolo Dumnezeu va dori să fiu primar… voi continua să fac imposibilul… posibil pentru comunitatea care m-a ales primar”, a mai declarat Piedone.

În încheierea mesajului său, primarul Sectorului 5 i-a amintit lui Nicușor Dan că „pământul” este pentru muritori, nu pentru „împărați.”

„Tu? De mâine încolo? Tot la serviciu? Dacă ai vazut clipul, împarate luminate, vezi că la final mi se cere autorizație pentru un palat! Și… o s-o dau, dacă apuc, mă imparate! Știi de ce? Pentru că pământul ăsta este pentru muritori, nu pentru coroane, nu pentru Împărați!”, a conchis Cristian Popescu Piedone.

Citește și articolul: Cristian Popescu Piedone continuă dezvăluirile despre afacerile ilegale ale fostului primar Florea Daniel

Articolul precedentPerioada de autorecenzare a recensământului populației și locuințelor s-ar putea prelungi
Articolul următorFranța trimite ajutoare la hub-ul european de la Suceava