Virgil Popescu (Foto: Calea Europeană)

„România va deveni independentă energetic. Şi asta văd că deranjează”, este mesajul transmis pe Facebook de către ministrul Energiei, Virgil Popescu. Acesta a declarat că îşi dă seama că ceea ce face este bine atunci când „trompetele ruseşti se reactivează şi răspândesc calomnii şi minciuni”.

„Când trompetele ruseşti se reactivează şi răspândesc calomnii şi minciuni, îmi dau seama că facem bine ceea ce facem. România va deveni independentă energetic! Şi asta văd că deranjează!”, a scris Virgil Popescu, sâmbătă, pe Facebook.

Virgil Popescu, criticat de Eugen Simion

Liderul AUR George Simion s-a referit la ministrul Energiei, tot într-o postare pe Facebook.

„Este Virgil Popescu un hoţ? Argumentaţi, vă rog, că pe mine nu mă cred deontologii…”, a scris Eugen Simion.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat demisia lui Virgil Popescu din funcţia de ministru al Energiei, după ce preţul carburanţilor a ajuns la 9 lei.

„După o liberalizare a preţurilor la energie care a dus la creşterea tuturor preţurilor din economie – generând nu doar o criză economică, ci şi una socială majoră, ale cărei efecte depline încă nu se văd – Virgil Popescu şi-a dat în petic din nou. De această dată, în criza carburanţilor. Ce se întâmplă în orice ţară civilizată, când promiţi ceva şi nu te ţii de cuvânt? Îţi dai demisia”, a declarat deputatul AUR George Simion.

Muzică combinată cu droguri la un festival de la Mamaia

Articolul precedentDoi bărbați din Uzbekistan au vrut să intre în România cu acte false
Articolul următorSerghei Lavrov avertizează: Un război nuclear nu ar avea niciun câștigător