Muzică combinată cu droguri la un festival de la Mamaia

O persoană ar fi închiriat un apartament, în zona locului de desfășurare a festivalului, pentru a depozita droguri destinate vânzării în incinta festivalului.

Cinci persoane au fost descoperite că aveau asupra lor droguri de risc și mare risc (cocaină, ketamină, cannabis), pe care doreau sa le vândă celor care participau la un festival de la Mamaia, au anunțat procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța. Este vorba despre patru bărbați și o o femeie, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori ai D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat  activități într-un dosar penal, care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Acțiunea a avut loc în noaptea de 29 spre 30 aprilie.

Din cercetări a reieșit faptul că o persoană ar fi închiriat un apartament, în zona locului de desfășurare a festivalului, pentru a depozita droguri destinate vânzării în incinta festivalului.

Captură impresionantă de droguri

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința în cauză, fiind descoperite aproximativ 280 de grame de cocaină și 21 de grame de ketamină. De asemenea, au mai fost depistate mai multe instrumente destinate cântăririi, porționării și ambalării drogurilor, dar și sume de bani în lei și euro, cu privire la care există bănuiala că provin din trafic de droguri. Cele cinci persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, au fost conduse la sediu, pentru audieri. După terminarea cercetărilor, procurorul de caz va dispune  măsurile legale care se impun.

Cercetările sunt continuate,  pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Hackerii Killnet amenință paginile web ale PNL și USR

Articolul precedentRomânia se află pe locul trei în UE în ceea ce privește numărul amenzilor GDPR
Articolul următorDoi bărbați din Uzbekistan au vrut să intre în România cu acte false