Varujan Vosganian vrea campanie ÎMPOTRIVA vaccinării

Președintele Uniunii Armenilor din România își motivează derapajul cu exemplul unei prietene care s-ar fi vaccinat și ar fi murit, mai apoi. Cu toate că nu există dovezi concrete potrivit cărora femeia ar fi decedat din pricina vaccinului

Varujan Vosganian / Foto: Business Talks

Fostul deputat ALDE, totodată președintele Uniunii Armenilor din România, Varujan Vosganian, este de părere că în România ar trebui să existe o campanie anti-vaccinare, dacă tot avem una pro-vaccinare. Ca să-și susțină afirmația care, mai degrabă sună ca una desprinsă din setul de valori al Dianei Șoșoacă, fostul parlamentar a povestit cazul unei prietene și colege care s-ar fi vaccinat, ca mai apoi să decedeze.

Varujan Vorsganian pune vaccinul pe același „piedestal” cu fumatul

„Așa cum se duc campanii împotriva fumatului, arătându-se că tutunul dăunează grav sănătății, ar trebui să se ducă și campanii împotriva vaccinării, pentru situațiile în care vaccinul dăunează grav sănătății”, a scris, într-o primă instanță, Varujan Vorsganian, pe Facebook.

Situație critică în India: Mumbai închide centrele de vaccinare

Povestind cazul colegei sale, Vosganian omite să aducă dovezi în ceea ce privește cauzele reale ale morții femeii, contribuind în mod deliberat la propagarea haosului și a fricii de vaccin, capitol la care românii oricum nu stau foarte bine – cu sau fără ajutorul său. Mai mult, acesta plasează vina pe cei care ar fi trebuit să o informeze, printre cei „vinovați” numărându-se medicii Beatrice Mahler, Valeriu Gheorghiță, însă și medicul de familiei al femeii decedate.

„Colega noastră de la Editura Ararat, doamna Mariam, a făcut prima rundă de vaccin, pentru a putea călători la fiica ei, în Anglia. N-a spus că are aorta mărită. Sângele i-a fost invadat de cheaguri și în scurt timp a murit. Dacă medicul de familie, medicul cardiolog ori Beatrice Mahler și Valeriu Gheorghiță ar fi informat-o corect în legătură cu pericolul la care se expune, doamna Mariam nu s-ar fi vaccinat și ar fi sărbătorit Paștele împreună cu noi”, a completat Varujan Vosganian, pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentAvocatul lui Navalnîi, arestat astăzi într-un hotel din capitala rusă
Articolul următorJandarmeria anunță: 600 de persoane vor putea participa la slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.