Jandarmeria anunță: 600 de persoane vor putea participa la slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală

Mai mult, în perioada 30 aprilie - 3 mai, Jandarmeria a mai anunțat că va spori controalele cu scopul de a stabili de ordinea şi siguranţa

Foto: Ziarul Amprenta

Potrivit anunțului făcut de Jandarmeria Română, în noaptea de Înviere, Catedrala Patriarhală va putea primi aproximativ 600 de credincioși. „Sâmbătă, începând cu ora 23,00, accesul în piaţeta Catedralei Patriarhiei se va realiza doar pentru persoanele care doresc să participe la Slujba de Înviere, numărul acestora fiind limitat la maximum 70 de persoane în interiorul Catedralei şi maximum 500 de participanţi în exterior”, se precizează într-un comunicat al DGJMB, potrivit AGERPRES.

Jandarmeria anunță, de asemenea, și intensificarea controalelor în perioada Paștelui

Gabriela Firea și „vaccinarea în stradă”, girată politic

Mai mult, în perioada 30 aprilie – 3 mai, Jandarmeria a mai anunțat că va spori controalele cu scopul de a stabili de ordinea şi siguranţa. Acțiunea se va desfășura în paralel cu cea a Poliției Române, angajații ambelor instituții având grijă ca măsurile de protecție, în contextul pandemiei, să fie respectate. În Capitală aproximativ 1.000 de jandarmi se vor afla pe străzi în perioada menționată anterior.

Controalele vor fi făcute, în mod deosebit, acolo unde se află lăcașuri de cult, însă și în preajma magazinelor alimentare de mari dimensiuni. Vizate vor mai fi și spațiile de agrement: parcuri, litoral, zone amenajate pentru grătar și picnic.

Situație critică în India: Mumbai închide centrele de vaccinare

Articolul precedentVarujan Vosganian vrea campanie ÎMPOTRIVA vaccinării
Articolul următorCîțu le mulțumește românilor, în prag de Paști, pentru că au răspuns pozitiv campaniei de vaccinare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.