Cîțu le mulțumește românilor, în prag de Paști, pentru că au răspuns pozitiv campaniei de vaccinare

„Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie”

Florin Cîțu
Florin Cîțu / Foto: Guvernul României

Premierul Florin Cîțu le-a mulțumit, în această după amiază, tuturor celor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru inaugurate în toată țara. Premierul a mai spus, de asemenea, că în ceea ce privește centrul din Piaţa Constituţiei, cel deschis joia trecută, se poate vorbi despre un succes, întrucât acolo s-ar fi vaccinat o persoană pe minut. Mai mult, Cîțu este de părere că în aceste condiții avem toate șansele să bifăm targetul și, ulterior, autoritățile să poată renunța la o parte din restricții, așa cum s-a promis anterior.

Florin Cîțu: „Avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie”

Incidența infectărilor a scăzut sub 3 cazuri la mie, în Capitală

„Vreau să le mulţumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Cu maşina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluţie este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”, a scris Florin Cîțu, în această după amiază, pe Facebook.

Varujan Vosganian vrea campanie ÎMPOTRIVA vaccinării

Articolul precedentJandarmeria anunță: 600 de persoane vor putea participa la slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală
Articolul următorAna Birchall, în război cu ministrul Stelian Ion
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.