Sursa: Facebook

Cândva un „superman” al acestei țări și al lberalilor, Florin Cîțu pare din ce în ce mai izolat de cei pe care i-a condus din postura de președinte al PNL și premier.

Pe surse, astăzi liberalii ar fi fost convocaţi într-o şedinţă a grupului, moment ales pentru a se discuta serios despre schimbarea din funcţie a preşedintelui Senatului, Florin Cîţu.

Potrivit Digi24, nemulțumirile din PNL au legătură cu declaraţiile critice pe care Cîțu le-a tot făcut în ultima perioadă la adresa coaliţiei de guvernare pe care singur a parafat-o.

Florin Cîțu ar urma astfel să fie înlocuit de Alina Gorghiu, cea care de altfel a și fost, acum multă vreme în urmă, președinte al PNL. Însă astăzi Cîțu a susținut că, personal, nu știe nimic despre o posibilă debarcare a sa din funcție, pe considerentul că nu are „această informaţie”.

În noiembrie, Cîțu a fost ales președinte al Senatului cu 82 de voturi „pentru” și 25 „împotrivă”, după demiterea din funcție a Ancăi Dragu (USR), dat fiind că acea coaliție de guvernare tocmai ce se încheiase.

Preşedintele partidului nu m-a sunat, secretarul general nu m-a sunat. Ştiţi foarte bine că aceste decizii sunt ale PNL, eşti preşedintele Senatului cu sprijinul Partidului Naţional Liberal”, a spus Cîțu, în momentul sosirii la Senat.

Se poate spune că din aprilie, atunci când a demisionat de la conducerea PNL și a fost înlocuit de Nicolae Ciucă, Florin Cîțu a atacat în mod constant Guvernul, dar și pe colegii lui din partid, însă din punctul său de vedere, „sunt aceleaşi declaraţii împotriva unor măsuri populiste, nu s-a schimbat nimic

Articolul precedentPrimăria Capitalei recuperează arhivele Bucureștiului: dosarele măsoară 2 kilometri
Articolul următorRecomandările autorităților pentru iarna următoare: Românii, sfătuiți să își izoleze termic locuințele și să consume mai puțin curent electric