Sursa foto: TIR Magazin

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu este „total împotriva” unor candidaturi comune PSD-PNL la viitoarele alegeri. Potrivit lui Sorin Grindeanu, PSD își păstrează procentele pe care le avea în sondajele de opinie înainte de intrarea la guvernare. PNL creşte în preferinţele electoratului.

PNL „rămâne adversar politic al PSD”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD

.

„Exclud candidaturi comune, lucruri de acest tip. Sunt total împotriva acestor lucruri. Fiecare partid trebuie să-şi gestioneze lucrurile proprii”, a afirmat liderul social-democrat. PNL „rămâne adversar politic al PSD-ului”, a subliniat liderul social democrat. Grindeanu a dezvăluit și cine este câștigătorul actualei guvernări PSD- PNL, precizând că : „Dacă ar fi în scaunul ăsta un politician din ăla veritabil, v-ar spune: poporul român, România”.

PNL, care avea 17-19% în sondaje, acum are peste 20 de procente, în timp ce PSD se menţine la procentele pe care le avea şi înainte de a intra la guvernare, a declarat Sorin Grindeanu.

Potrivit lui Sorin Grindeanu, există câţiva membri în PSD care au „profil de candidat” la președinția României ,cum ar fi Marcel Ciolacu sau Alexandru Rafila. Grindeanu crede că actualul adjunct al secretarului general al NATO, Mircea Geoană, „ar fi un candidat redutabil” la preşedinţia României, dar este nevoie de o „discuţie în serioasă” în PSD dacă acesta poate candida cu susţinerea partidului.

Alertă: zeci de mine au fost amplasate în Marea Neagră

Articolul precedent Ministru Rafila, despre sancțiunile aplicate în lipsa controalelor de prevenție: Românii trebuie mai întâi informaţi
Articolul următorAlertă la Vama Nădlac: zeci de migranți au vrut să iasă fraudulos din țară