Cristian Popescu Piedone

Războiul dintre primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și fostul primar Florea Daniel este departe de a fi încheiat. Nici nu ar avea cum, de vreme ce în jurul fostului primar planează o sumedenie de suspiciuni despicate, de altfel, și de presă în timp. Astfel, în dorința de a demasca toate „nefăcutele” lui Florea, Piedone promite că, odată ce va depune jurământul, are intenția de a sta „chiar și 24 de ore la primărie”, pentru a verifica tot ce a semnat fostul primar. În același mesaj postat pe contul său de socializare, Cristian Popescu Piedone amintește de situația incredibilă în care trei dintre primăriile de sector se află, încă, în situație incertă, din pricina numeroaselor contestații menite să amâne momentul în care cei ce au pierdut alegerile vor putea fi controlați prin acte de primarii legitim aleși.

Mesajul lui Piedone pentru Florea: „Bucurați-vă de aceste zile de întârziere, pentru că apoi voi petrece foarte multe ore în slujba cetățeanului și nu voi lăsa niciun document neverificat”

„Disperarea unora a ajuns la cote maxime! Este vid de autoritate la 3 primării din București, iar cetățenii sunt tratați cu dispreț sau chiar ignorați cu desăvârșire! La ora actuală, Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 1 și Primăria Sectorului 5 nu au încă un primar, pentru că unii nu înțeleg că au pierdut alegerile. În încearcarea disperată de a mai face câteva mutări pe ultima sută de metri, Daniel Florea a mai fabricat câteva obstacole, pentru a întârzia venirea mea la Primăria Sectorului 5.”, a declarat Piedone.

„Deși joi, la ora 10.00, trebuia să depun jurământul pentru a fi investit în funcție, un anume David Matt, de la Partidul Noua României a contestat mandatele tuturor celor 27 de consilieri de la Sectorul 5. Contestație care nu face decât să mai întârzie câteva zile depunerea jurământului.”

„Nu e nicio problemă.”, spune Piedone. „Singurii care se bucură că voi mai sta câteva zile acasă sunt nepoțeii mei. Voi petrece acest timp cu ei, pentru că de îndată ce voi depune jurământul, voi sta chiar și 24 de ore la primărie. Vă asigur că voi verifica tot ce a semnat domnul Florea în ultimii 3 ani, nu în ultimele 3 luni. Voi verifica absolut toate documentele, pentru a vedea pe ce s-au cheltuit banii locuitorilor din sector. Va exista transparență totală, voi scoate la iveală toate neregulile pe care le voi găsi. Iar angajații care știu că l-au ajutat pe fostul primar în realizarea acestor nereguli, ar face bine să plece înainte ca eu să ajung în primărie. Strângeți-vă lucrurile și plecați! Vă bateți joc de oameni! Voi veni cu o echipă de profesioniști, care mă va ajuta în acest demers și mă va ajuta să modernizez Sectorul 5!

Piedone îi scoate gunoiul de sub preș lui Florea

Bucurați-vă de aceste zile de întârziere, pentru că apoi voi petrece foarte multe ore în slujba cetățeanului și nu voi lăsa niciun document neverificat. Sunt pregătit de muncă și sunt pregătit să scot la lumina acest sector. Angajații primăriei care nu își fac treaba, vor pleca acasă! Primăria este a locuitorilor din sector, nu a dumneavoastră! S-a terminat cu angajații aroganți care se cred baroni în primărie! Angajații cinstiți, care își fac treaba așa cum trebuie, vor continua munca la Primăria Sectorului 5.

Dragi prieteni, vă garantez că voi face public tot ce voi descoperi! Degeaba trag de timp acești lași din primărie, în frunte cu fostul edil! Să nu creadă cineva că votarea viceprimarilor mă va face supusul vreunei alianțe. Singura alianță pe care o fac este cu voi, locuitorii Sectorului 5, pentru că, așa cum am promis, nici eu ca primar și nici executivul pe care îl conduc nu vom face politică! Singura politică de partid se va face în consiliul local, dar va exista transparență totală! O să vedeți care dintre consilieri va face politică în interesul vostru sau poltica impusă, în defavoarea vostră, blocând anumite proiecte de care voi aveți nevoie! Toate ședințele de consiliu vor fi transmise live și dacă situația actuală ne va permite vor fi organizate chiar în mijlocul vostru!

Continuați să îmi trimiteți sesizarile voastre pe contact@piedone.ro. Tot ce am primit până acum am pus pe hârtie, pentru că este important să știu cu ce probleme vă confruntați și ce avem de rezolvat!

Pentru cei din primărie care se simt cu musca pe caciulă, mai bucurați-vă câteva zile!”, a mai scris primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Un million de euro, sifonați de Florea Daniel: afacerea “rechizitele”, la DNA

Ziarul de Investigații

Articolul precedentȘedință PSD mâine, pentru excluderea unui fost securist, vinovat că nu se asigură cvorum în Biroul permanent al Senatului
Articolul următorCiolacu, îngrijorat de evoluția pandemiei: „Strategia „pas cu pas” este „s-a făcut cât s-a putut face”!”