Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a căpătat un alt discurs vizavi de pandemia de coronavirus, după ce liberalii dovedesc că sunt neclintiți în ceea ce privește data alegerilor și, posibil, și din cauza numărului tot mai mare de infectări și decese. În acest context, liderul PSD scrie că cei aflați acum la putere nu au făcut și nici nu fac nimic pentru siguranța românilor, nu există soluții clare și măsuri coerente, ci sunt preocupați doar de campanie și câștigarea alegerilor parlamentare.

După „atât s-a putut”, noul epitaf al guvernarii Iohannis-Orban care arată strategia „pas cu pas” din pandemie este „s-a făcut cât s-a putut face”!

NU! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei!

Abia asta este revoltător! Că am ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi, iar Iohannis continuă să stea în campanie!

Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigarea alegerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător!

PS: E totuși ciudat ca președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor. Așa cum este cu masca în restaurant. Și mai au pretenția ca românii să îi urmeze…”, opinează Ciolacu.

Articolul precedentPiedone promite că va sta „chiar și 24 de ore la primărie” ca să-l prindă pe Florea cu minciuna
Articolul următorPrimar din Bistrița-Năsăud, dat pe mâna procurorilor: și-a angajat ginerele în propriul aparat de specialitate