Neregulile de la Grădina Zoologică din Călărași nu sunt cercetate corespunzător până la acest moment, deși presa le-a semnalat de bună-credință. Potrivit site-ului mediacalarasi.ro, administratorul acestei instituții, Marian Udrea, se arată nedumerit, într-o discuție, cu privire la faptul că au „dispărut” 55 de tone de lucernă. Concret, animalele de la ZOO Călărași au fost lăsate fără hrană. Rămâne ca Poliția să stabilească modul în care s-a întâmplat acest lucru și mai ales cine este vinovatul. Iată un fragment din care reiese că până și administrarorul unității este stupefiat de dispariția hranei pentru animale.

De la Grădina Zoologică din Călărași dispare până și lucerna: „Bă, frate! 55 de tone înseamnă 27 000 de baloți. Unde sunt?!”

Eu am spus direct, nu știu dacă ai observat. A dispărut prin spate: Bă, frate, 55 de tone înseamnă 27 000 de baloți(n.r. de lucernă) Unde sunt?!

Puteți asculta înregistrarea uluitoare cu adminstratorul ZOO Călărași aici. Până la acest moment, nu am reușit să obținem un punct de vedere de la Poliția Călărași, însă, împuternicitul acestei instituții, comisar-șef Ivănuș Răzvan, a avut un dialog controversat cu proprietarul site-ului mediacalarasi.ro, fiind deranjat vizibil de dezvăluirile jurnalistului. Puteți(re)citi aici. Totuși, dacă este vorba despre furt de lucernă, considerăm că polițiștii din Călărași au acumulat suficientă experiență în a-l dovedi, deoarece fostul lor șef, comisar -șef Marian Iorga, a fost prins când lua mită(…) lucernă. Ziarul de Investigații a relatat cu lux de amănunte acest caz. Puteți(re)citi aici.

Conducerea ZOO Călărași a întocmit o „fișă” din care nu reiese concret numărul animalelor. Document

Este greu de imaginat cum o instituție publică poate avea o „evidență” precum cea din documentul pe care îl puteți citi integral la finalul articolului. Este, mai exact, un draft(o ciornă) din care nu reiese concret numărul animalelor pe specii. Spre exemplu, în documentul menționat numit „listă animale” nu este menționat concret: numărul porcilor mistreți, al caprelor carpantine. Le găsim înșiruite în ordine alfabetică, dar nu sunt elemente de evidență primară: câte exemplare au fost de la înființarea ZOO și câte mai sunt în prezent.

Promovare falsă pe internet prin intermediul celei care o asistă pe directoarea Blebea Valentina. Asistenta medicală a fost condamnată pentru înșelăciune

Imediat după ce în presă au apărut dezvăluiri despre neregulile de la ZOO Călărași, de la utilizarea unui compresor în interesul propriu al directoarei Valentina Blebea până la dipariția unor specii de animale, „echipa” de promovare pe Facebook a încercat să distorsioneze realitatea. Din aceasta face parte și Ana Maria Stan, asistentă la cabinetul privat al directoarei Blebea(n.r cabinet de medicină veterinară).

Asistenta medicală, condamnată pentru înșelăciune face promovare falsă pe internet

Așa cum arată imaginile postate de noi, în premieră, Ana Maria Stan a fost în trecut angajată a unei bănci și este condamnată pentru înșelăciune. Cu această ocazie, aratăm, încă o dată, că presa și-a făcut treaba și nu a fost dusă în eroare de managementul ZOO Călărași.

Angajatul care NU a mai dorit să fie complice la aceste infracțiuni și pe care conducerea ZOO Călărași a dorit să-l mătrășească, a contestat în instantă decizia de sancționare.

Concluziile le puteți trage singuri.

Înainte să maseze pui de tigri, Ana Maria Stan, „mâna dreaptă” a directoarei de la ZOO Călărași , a fost condamnată pentru înșelăciune

Citește și: Animale leșinate de foame, mizerie crasă și suspiciuni de furt la Grădina Zoologică din Călărași. Primarul Marius Dulce rămâne „mândru” pe Facebook

Articolul precedentJumătate dintre români consideră că situația țării este mai rea în prezent decât în urmă cu 30 de ani
Articolul următorȘeful ISCIR a recunoscut că le-a cerut subalternilor săi bani pentru a-i menține în funcție
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”