Sursă foto: Facebook - Marcel Ciolacu
Sursă foto: Facebook - Marcel Ciolacu

Surprize, surprize în perspectiva alegerilor prezidențiale din toamnă, dacă este să analizăm cele mai recente declarații ale liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Dacă în urmă cu câteva zile liderul PNL Nicolae Ciucă aproape că excludea ca social democrații și liberalii să dea „mâna” pentru un candidat comun la prezidențiale, aseară, Ciolacu a venit cu o altă variantă.

Invitat la postul TV Realitatea, Ciolacu nu a fost foarte vehement în ceea ce privește susținerea aceluiași prezidențiabil, punctând faptul că nu este convins că PSD și PNL nu va ieși cu totuși un candidat comun la alegerile prezidențiale.

Cine va fi prezidențiabilul este încă un mister, iar Marcel Ciolacu a reiterat faptul că, cel puțin în sânul PSD „e normal să avem o competiție în partid pentru prezidențiale”, dat fiind că „s-a schimbat PSD-ul”, care este acum un „partid viu”, unde lucrurile se decid și rămân stabilite printr-un congres, „spre deosebire de PNL, unde nu e niciun scandal până e pus președintele în funcție, ca apoi să caute soluții să-l scoată”.

Cu toate acestea, liderul PSD a precizat că „vom vedea după 10 iunie”, dată la care vom ști măcar rezultatele parțiale la alegerile europarlamentare și locale. Ceea ce este totuși cert este că PSD nu merge pe varianta susținerii candidaturii fostului lider al formațiunii, Mircea Geoană.

Articolul precedent1.650 de lei – mita în Botoșani, de la un șofer care dorea să își păstreze permisul de conducere
Articolul următorConsiliul Concurenței, verificări la prețurile biletelor de avion