Sursa: Facebook

Liderul PNL Nicolae Ciucă continuă să susțină că momentan nu visează chiar cu ochii deschiși la o candidatură pentru alegerile prezidențiale.

Din perspectiva sa, tot șirul de întâmplări de până acum, declarațiile și poziționările politice nu au legătură decât cu campania pentru alegerile locale și europarlamentare care se derulează în acest moment.

Inclusiv faptul că pregătește lansarea unei cărți care poate fi percepută ca descriind profilul unui prezidnțiabil PNL – al său – este pură întâmplare. Nu chiar pună întâmplare, ci un gest „de respect”.

Mi s-a reproşat că sunt un politician atipic şi atunci am considerat că este bine să vin cu o descriere a tot ceea ce a însemnat viaţa mea profesională, viaţa mea personală, ca să nu mai existe niciun fel de enigmă legată de propria-mi persoană.

Este un demers pe care mai mulţi oameni l-au făcut şi consider că este un gest de respect faţă de oamenii care mi-au cerut mai multe date şi care vor să mă cunoască”, a explicat Ciucă la Euronews România, citat de Știri pe Surse.

Cât despre o campanie „ascunsă” pentru prezidențiale, Nicolae Ciucă a asigurat că nu este cazul, ci sunt doar discuții fără fundament, dat fiind că „alegerile prezidenţiale fac deliciul tuturor supoziţiilor şi discuţiilor în acest moment”.

Sigur, putem să discutăm despre profilul preşedintelui, cum îl vedem fiecare dintre noi. Viitorul preşedinte poate să fie de genul masculin sau de genul feminin, trebuie să fie un om care a performat în carieră, care are cunoştinţele necesare ca să porţi responsabilitatea integrată a instituţiilor statului, trebuie să ai dăruirea şi devotamentul să îţi slujeşti concetăţenii şi să poţi, de fiecare dată, să pui mai presus de orice interesul naţiunii. (…)

Nu este vorba de ce îmi doresc eu. (…) Chestiunile sunt dependente de mai mulţi factori. Să lăsăm timpul să treacă, să vedem cum se derulează şi care sunt rezultatele în alegerile locale, după care luăm o decizie”, a mai spus Ciucă, pentru sursa citată. Cum s-ar spune… un adevărat ostaș în slujba țării.

Articolul precedentALTĂ GÂSCĂ BUNĂ DE JUMULIT!
Articolul următorPolițist din Sibiu, acuzat că a falsificat acte pentru a incrimina un bărbat imobilizat la pat