Foto: Ziarul Financiar
Foto: Ziarul Financiar

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat aseară o informație tot mai vhiculată în ultimul timp, respectiv candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale.

Nu a fost însă singura temă abordată de Băsescu la România TV, acesta discutând despre mai multe subiecte, inclusiv despre planurile sale de viitor, dat fiind că ajunge la finalul unui mandat de europarlamentar.

Astfel, potrivit propriilor declarații, Traian Băsescu se va orienta către o altă carieră: „Mi-am făcut o fundație. După expirarea mandatului de europarlamentar va fi o fundație pe plan politic”, a explicat acesta.

Cât despre Geoană, Băsescu a subliniat că acesta „nu este suficient de matur ca să poată câștiga” alegerile prezidențiale, făcând referire inclusiv la alegerile din anii trecuți, în care actualul secretar general al NATO a fost devansat.

Geoană, la vârsta lui, este imatur. Prezidențialele sunt mai departe”, a atras atenția Traian Băsescu, opinând totodată că nu crede într-o variantă în care PSD și PNL să facă front comun și pentru a susține același candidat la prezidențiale, pe modelul alegerilor europarlamentare.

Spre deosebire de ei mi-am făcut cariera singur. Nu am stat la ușa nimănui. (…) Pe Mircea Geoană l-am bătut de câte ori l-am prins – și la PMB și la prezidențiale. Mircea Geoană nu este suficient de matur ca să poată câștiga”, e de părere fostul președinte.

Articolul precedent3 din 3: PUIU, HORIA și ALEXANDER, la DNA!
Articolul următorZeci de percheziții astăzi, pentru probarea unor infracțiuni economice