Cristian Popescu Piedone

Liderul PUSL, Cristian Popescu Piedone, a lansat un „piedometru”. Mai precis, este vorba despre un site, unde ni se prezintă „momentul adevărului”:

Ce a făcut Nicușor Dan din ce a promis în 2020 și contractul pe care ți-l propun eu, Cristian Popescu Piedone, cu tine, cetățean al Bucureștiului”.

Astfel, Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei prezintă pe „piedometru” mai multe capitole – contractul său cu bucureștenii, de la ceea ce se vrea în prezent smart city, la infrastructură, termoficare, fonduri europene, urbanism, revitalizare, reducerea poluării, educație, sănătate, safe&eco, cultură și business.

Cum stă Nicușor Dan și care este programul real propus de Popescu Piedone puteți afla simplu: „1. Dă click pe fiecare capitol; 2. Apasă pe Nicușor Dan pentru a vedea ce a făcut din ce a promis; 3. Apasă pe Cristian Popescu Piedone pentru a vedea ce conține contractul său cu cetățenii Bucureștiului”.

M-am angajat în fața Bucureştenilor să duc la îndeplinire un contract de 12 puncte! (…) Bucureştiul trebuie şi merită să devină un oraş inteligent, prin implementarea tehnologiilor digitale şi soluțiilor inovatoare pentru îmbunătățirea calității vieții!”, atrage atenția Popescu Piedone.

Articolul precedentPolițist din Sibiu, acuzat că a falsificat acte pentru a incrimina un bărbat imobilizat la pat
Articolul următor3 din 3: PUIU, HORIA și ALEXANDER, la DNA!