Dolari
Dolari. Sursa foto: businees magazin

Patronul unui lanț de restaurante fast-food din America a hotărât să își recompenseze angajații într-un mod inedit, potrivit digi24.ro.

Todd Graves a cumpărat bilete, pentru toți cei 50.000 de angajați, la loteria Mega Millions, unde premiul pus în joc a ajuns la 810 milioane de dolari.

Pentru cumpărarea biletelor, patronul lanțului de restaurante a plătit 100.000 de dolari, adică doi dolari pentru un bilet. Todd Graves, care este proprietarul unor restaurante în  35 de state din SUA, susține că a luat această decizie ținând cont de perioada grea economică care îi afectează și pe cei 50.000 de angajați ai săi. Directorul companiei crede că decizia este amuzantă, sperând că unul din bilete va fi câștigător.

„Sunt vremuri grele. Angajațîi simt asta la benzinării, la rafturile de la supermarket. Lucrurile nu sunt tocmai ușoare în zilele noastre, așa că atunci când am văzut că există șansa să facem ceva amuzant și poate să câștigăm niște bani în plus pentru oamenii noștri, am decis să o facem”, a spus directorul general al Raising Cane, AJ Kumaran. 


„Să cumperi 50.000 de bilete de loterie este mai greu decât pare!”, a scris Graves pe Twitter

El a adăugat că: „ Sperăm să împărțim jackpot-ul câștigător cu cei 50.000 de membri ai echipei RaisingCanes ”. AJ Kumaran a anunțat că premiul va fi împărțit tuturor angajaților, dacă un bilet va fi câștigător, personalul apreciind inițiativa patronului. Fiecare angajat din cei 50.000 ar primi, teoretic, 16.000 de dolari. Jackpot-ul de 810 milioane dolari este al treilea cel mai mare din istoria loteriei.

Mega Millions (5/70) este o loterie din Statele Unite ale Americii în care se extrag 5 numere din 70 de numere, împreună cu încă un număr de la 1 la 5, numit Mega Ball. Au loc două extrageri pe săptămâna, miercuri şi sâmbătă la ora 06:00, ora României. Marele premiu Mega Millions a fost de 810 milioane de dolari și s-a raportat pentru 29 iulie 2022, când jackpot-ul va fi și mai mare, depășind un miliard de dolari.

Fost director comercial al Loteriei Naționale Ucrainiene, angajat la Poșta Română

Articolul precedentUn nou caz, tip Caracal: Un bărbat ”agăța” femei de pe internet, după care le sechestra în propriul apartament
Articolul următorPrimarul Sectorului 6 are în plan derularea unui proiect verde, menit să salveze Lacul Morii din Capitală