Sursa foto: Captură Youtube


 Noi critici dure la adresa Occidentului, din partea oficialilor ruși. Șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, a denunțat un „război total” al Occidentului împotriva Rusiei și a „întregii lumi rusești”. Serghei Lavrov a subliniat că acesta va dura „mult timp”.

„Occidentul a anunțat un război total împotriva noastră, împotriva întregii lumi rusești”, a declarat Lavrov

Șeful diplomației ruse a avut o întâlnire cu liderii regionali ruși. „Statele Unite și sateliții lor își dublează, triplează, cvadruplează eforturile pentru a izola și bloca Rusia, folosind un instrument foarte larg: de la sancțiuni economice unilaterale la o propagandă profund înșelătoare în spațiul mediatic mondial”, a declarat ministrul Serghei Lavrov. El a mai adăugat că la nivel mondial există o „rusofobie fără precedent”.

„Însăși cultură desființării Rusiei și a tot ceea ce are legătură cu țara noastră atinge deja absurdul. Clasicii sunt interziși: Ceaikovski, Dostoievski, Tolstoi, Pușkin. Figuri ale culturii și artei naționale, care astăzi reprezintă cultură noastră, sunt de asemenea persecutate”, a spus ministrul. Șeful diplomației de la Moscova a rugat „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea imediată a sancțiunilor impuse Rusiei.

El a argumentat că acestea dau peste cap liniile internaționale de transport și logistică. Ministrul afacerilor externe de la Kremlin a apreciat țările din Africa pentru „poziția obiectivă” privind „situația” din Ucraina: „Rugăm prietenii noștri, Uniunea Africană, să ceară și să ceară insistent de la Occident, anularea sanțiunilor ilegale și unilaterale care aruncă în aer comerțul internațional, atât de necesar, afectând iremediabil infrastructură logistică de transport”, a declarat ministrul.

Din 20 iunie, Pasajul Unirii din Capitală va fi închis circulației

Articolul precedentSocietatea RAJA lucrează zi și noapte pentru asigurarea celor mai bune servicii
Articolul următorLuptătorul Daniel Ghiță, deputat PSD: ”Mi-au furat adidașii!”