Sursa foto: Facebook/Radio Eco Natura
Sursa foto: Facebook/Radio Eco Natura

Pasajul Unirii din București are nevoie de multiple lucrări de refacere.

Prin urmare, pasajul rutier va fi închis, estimându-se că lucrările vor fi finalizate până pe data de 1 septembrie.

Vor fi făcute lucrări la sistemul de ventilaţie, iluminat, la sistemele de colectare ale apelor pluviale

Depunem toate eforturile să finalizăm până la data de 1 septembrie, astfel încât deranjul pe care-l creăm să fie redus la minim şi să profităm de perioada verii, în care traficul este uşor redus în Bucureşti”, a declarat edilul, citat de Agerpres, potrivit Radio Eco Natura.

Conform declarațiilor oferite, lucrările la planşeu vor începe în momentul în care va fi avea elaborat proiectul tehnic. Prin urmare, pentru obținerea proiectului tehnic, este nevoie de studiu de fezabilitate, iar timpul estimat de lucru este între 12 şi 18 luni.

Primarul Sectorului 4: ”Planşeul Unirii este în fapt o lucrare complexă, o lucrare cu o componentă hidrotehnică extrem de importantă”

Potrivit acestuia, expertiza realizată în 2017 arată că planşeul din zona Unirii este la nivelul patru din cinci de risc.

Primarul speră ca, într-un an, să se poate încheia studiul de fezabilitate, după care să se realizeze proiectul tehnic şi să înceapă „manevrele efective de consolidare sau înlocuire, pentru că specialiştii vor decide acest lucru”, mai scrie sursa citată.

Pasajul Unirii a fost construit în anii 1986-1987, are o lungime de aproximativ 800 de metri, o lăţime de 14 metri, două benzi de circulaţie pe fiecare sens şi este tranzitat zilnic de peste 60.000 de maşini.

Articolul precedentMii de copii sunt uciși în Statele Unite din cauza armelor de foc
Articolul următorRomânia a comandat doze de vaccin împotriva variolei maimuței
Jurnalist full-time / Pesimist part-time