Captură video: Conferință de presă/Nicolae Ciucă
Captură video: Conferință de presă/Nicolae Ciucă

Conform unui anunț făcut în cursul zilei de astăzi, premierul României, Nicolae Ciucă, a precizat că vor exista o serie de noi facilități fiscale pentru firmele din străinătate.

De aceste facilități vor beneficia firmele care vin și își mută sediul în România.

De asemenea, sunt luate în vizor și firmele care vor să înceapă procesul de retehnologizare, a declarat Nicolae Ciucă.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi, 27 mai, șeful Guvernului a vorbit despre etapa în care se vor asigura o serie de facilități firmelor care relocă activitatea pe teritoriul țării noastre.

Deși nu a oferit mai multe informații în legătură cu acest subiect, șeful Guvernului, Nicolae Ciucă, promite sprijin pentru firmele din străinătate care aleg să își desfășoare activitatea pe teritoriul României

Am discutat și ne-am gândit că e foarte important ca pe lângă schema de ajutor de stat pentru investitori să venim cu o altă schemă, care să vizeze două direcții. Prima vizează retehnologizarea, iar cea de-a doua e cea prin care asigurăm facilități firmelor care relocă activitatea pe teritoriul României”, a spus premierul României, potrivit Știri pe Surse.

Conferința de presă a fost susținută de Preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă, Secretarul General al PNL, Lucian Bode, împreună cu Prim vicepreședinții Dan Motreanu, Rareș Bogdan.

Articolul precedentRomânia a comandat doze de vaccin împotriva variolei maimuței
Articolul următorSocietatea RAJA lucrează zi și noapte pentru asigurarea celor mai bune servicii
Jurnalist full-time / Pesimist part-time