Sursă foto: Facebook/ Partidul Național Liberal

Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, joi, că Liga Aleșilor Locali reprezintă o structură de forță, o bază de contact a partidului cu cetățenii.

„Vreau să vă tramsmit două mesaje, primul, al deschiderii către soluţiile care vin dinspre dumneavoastră şi mesajul de încredere în capacitatea de a rerula proiecte şi a-i convinge pe cetăţenii localităţilor pe care le admiistrează că nu şi-au irosit votul”, a spus Ciucă.

De asemenea, liderul liberalilor a mai spus că PNL se află astăzi la guvernare datorită succeselor primarilor din teritoriu, care au generat încredere în liberali în toată țara.

Ciucă vrea o schimbare în PNL. Primarii, nemulțumiți că „robinetul” cu bani ce vine de la București este, încă, blocat

Prim-ministrul României a mai spus că este nevoie ca bunele practici ale guvernării locale de succes a PNL să fie drept model, afirmând că partidul trebuie să devină o școală a performanței administației locale.

Totodată, Ciucă a declarat că România trebuie să primească fonduri de aproape 90 de miliarde de euro, prin PNRR și programele multianuale și prin Anghel Saligny.

”Avem nevoie de descentralizare şi mai presus de toate avem nevoie de implicarea şi experienţa dumneavoastră, să o împărtăşiţi. Dacă sunt obstacole, trebuie îndepărtate cât mai rapid de Guvern”, a afirmat Ciucă.

De asemenea, în încheierea discursului său, președintele PNL este conștient că trebuie o reformă în administrația publică.

„Trebuie să menţinem performanţa în administraţiile pe care le conducem. Vă rog să aveţi încredere în echipa de conducere a PNL, că vom găsi soluţii şi vom fi în măsură să gestionăm orice situaţie”, a concluzionat Nicolae Ciucă.

Reamintim că astăzi și mâine, liberalii se întâlnesc în două reuniuni importante ale partidului, Liga Aleşilor Locali şi Consiliul Naţional, la Poiana Braşov.

Citește și articolul: Ciucă a vorbit după 147 de ani de liberalism despre coaliția cu PSD – una „împotriva firii”, și a spus despre Roberta Anastase că a fost președinte al partidului

Articolul precedentÎn România nu va exista o criză alimentară. Directorul general al Azomureș vorbește despre oportunitățile crizei provocate de războiul ruso-ucrainean
Articolul următorDrama părinților ce și-au pierdut copiii în atacul din Texas. Martorii oculari susțin că poliția nu a intervenit la timp
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.