Foto: Facebook/Daniel Ghiță
Foto: Facebook/Daniel Ghiță

Luptătorul Daniel Ghiță, deputat PSD, acuză că a fost prădat de hoți, la sală.

Într-un text publicat pe contul de Facebook, deputatul a precizat că a fost nevoit să meargă desculț acasă.

Nu este pentru prima dată când luptătorul este prădat de hoți, în timp ce se antrenează

De ani de zile în sălile de sport mi se fură  tricourile, pantaloni scurti de sală, etc. Am tolerat…Pe unii i-am prins “Da, am vrut o amintire”! Sunt toți “fani” și își păstrează o amintire! Acum, mi-au furat adidașii! Da, am ajuns să merg desculț acasă! Hoțule, nu puteai să furi și tu un tricou? Sti ce este greu să găsești adidași pe mărimea 48 în România? Nihil Sine Deo”, a scris deputatul astăzi, 27 mai, pe contul de Facebook.

Deputatul PSD, despre achiziționarea pantofilor sport: ”Trebuie să dau comenzi afara și cu greu îmi pot cumpara ceva deosebit”

Deputatul a răspuns unui comentariu postat de un internaut, explicând că îi este foarte greu să găsească o pereche de încălțări pe măsura sa. Prin urmare, apelează la comenzile on-line, alegând magazine din străinătate.

Daniel Ghiță este un fost kickboxer român, la categoria super grea, care a evoluat în competițiile GLORY International. De asemenea, Ghiță este și deputat, ales în 2020, din partea PSD.

”The Savage Samurai”, cum este el poreclit, și-a făcut debutul în Campionatul Mondial de Muay Thai în 1999 în Bangkok, Thailanda. Ghiță a câștigat toate meciurile sale prin knock-out înainte de semifinale, unde a pierdut în fața lui Alexey Ignashov (singurul meci câștigat de bielorus prin decizie și nu prin KO).

Articolul precedentSerghei Lavrov continuă războiul verbal împotriva Occidentului 
Articolul următorTemperaturile din India și Pakistan au depășit 45 de grade Celsius
Jurnalist full-time / Pesimist part-time