Sursa foto: Facebook/RAJA
Sursa foto: Facebook/RAJA

Biroul de comunicare al societății RAJA a precizat, prin intermediul unui comunicat, că mai multe lucrări de modernizare au fost demarate la Stația de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța.

Aceste lucrări au decurs conform programului, iar, pentru executarea acestora, au fost deschise 6 puncte de lucru.

De asemenea, a fost nevoie de acțiunea a 9 echipe de intervenție.

Echipele de intervenție au fost dotate cu toate utilajele necesare și au lucrat la foc continuu pentru respectarea graficului și a termenelor de finalizare a lucrărilor planificate

Concomitent, alte 5 echipe au acționat la nivelul rețelelor de distribuție din municipiul Constanța, în 5 puncte de lucru. Aici au fost montate dispozitive de măsurare și reglare a presiunii, dar și vane pentru sectorizarea sistemului, armături și instalații de aerisire a conductelor, necesare pentru evitarea producerii unor avarii”, se arată în comunicatul publicat, alături de fotografii, pe pagina de Facebook.

RAJA a publicat, pe contul de Facebook, mai multe fotografii care arată stadiul lucrărilor desfășurate la Stația de Tratare și Pompare Palas din Constanța

Prin urmare, societatea a publicat o serie de fotografii și înregistrări din timpul lucrărilor executate, lucrări desfășurate atât în timpul nopții, cât și dimineața.

Cei care dorec să ia câteva cadre de la locurile de desfășurare a intervențiilor sunt așteptați începând cu ora 09.00, la Stația de Pompare și Tratare Palas din municipiul Constanța, bd. Aurel Vlaicu nr. 137. Vom reveni cu amănunte!”, se mai arată în comunicatul biroului societății RAJA.

VIACristina ANTAL
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentCiucă anunță noi facilități pentru firme
Articolul următorSerghei Lavrov continuă războiul verbal împotriva Occidentului 
Jurnalist full-time / Pesimist part-time