Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Astăzi, 27 aprilie 2023, RAJA, compania de apă din Constanța, a emis un comunicat în care anunță că furnizarea apei potabile va fi sistată între orele 10:00 și 17:00.

Apa va fi oprită pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța (bl. R4), cu diametrul de 150 mm.

Mai mulți consumatori din Constanța vor fi afectați de sistarea apei potabile

Consumatorii din zona delimitată de bd. I.C. Brătianu, str. Burada, bd. 1 Decembrie 1918, Prelungirea Traian, și bd. I.C. Brătianu, împreună cu punctele termice 66 și 144 și Hotel Maria, vor fi afectați de această oprire a furnizării apei.

Compania de apă își cere scuze pentru orice neplăceri cauzate și promite să facă tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp posibil, conform Biroului de Comunicare al societății.

Articolul precedentÎndrăgita interpretă de muzică populară Maria Dragomiroiu a fost invitată de onoare la a VIII-a ediție a Galei ”Seniori de Colecție”
Articolul următorInspector de stat în construcții, reținut pentru luare de mită, trafic de influență și fals intelectual