Societatea RAJA anunță câștigătorii concursului “Apa este viață”

Sute de copii au trimis picturi și desene care îndeamnă la protejarea apei

Astăzi, 22 martie 2023, RAJA Constanța marchează Ziua Mondială a Apei prin organizarea concursului “Apa este viață” împreună cu participanții nerăbdători să afle rezultatul efortului depus în scopul protejării naturii.

Sute de picturi și desene valoroase au fost înscrise în competiție sub tema „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume – Fiecare picătură contează”.

Conceptul din acest an a inspirat sute de școlari din Constanța care au transmis prin idei și culori mesaje inspirate despre apa, o resursă vitală și limitată, care trebuie protejată și utilizată într-un mod sustenabil

Prin acțiunile derulate în spațiul școlar, compania locală de apă încurajează dezvoltarea activităților care să conducă la protejarea mediului înconjurător, conturând astfel formarea unui comportament ecologic și în rândul elevilor. Mulțumim micilor artiști pentru implicare și îi anunțăm că, potrivit regulamentului concursului “Apa este viață”, publicul a decis, prin vot virtual, care sunt cele mai apreciate creații artistice. Au fost declarați câștigători participanții ale căror lucrări au acumulat cele mai multe aprecieri pe pagina de Facebook RAJA, accesând butoanele Like sau Love”, au declarat organizatorii.

Expoziția tuturor lucrărilor înscrise în concurs a fost postată pe pagina de Facebook a RAJA SA începând cu data de 04 martie 2023, organizate în două albume diferite, unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani și 12-16 ani), astfel încât susținătorii să poată vota lucrările

Biroul de Comunicare al societății a precizat că pentru fiecare categorie de vârstă sunt acordate premii constând în: locul I – o trotinetă electrică, locul II – o bicicletă și locul III – un hoverboard.

În plus, premiile sunt însoțite de câte un voucher în valoare de 300 lei de la librăria Cărturești.

Pentru mențiuni, premiile constau în câte un voucher în valoare de 300 lei de la librăria Cărturești. Ca și anul trecut, conform Regulamentului concursului, organizatorul – RAJA SA acordă câte o mențiune specială pentru fiecare categorie de vârstă.

Mentiune – Radu Luca Ciprian

Câștigătorii concursului “Apa este viață” – ediția 2023  sunt următorii:

Categoria 07 –  11 ani

• Locul I – Han Nadia Ioana, lucrarea nr. 52;

• Locul II – Han Sorina Maria, lucrarea nr. 51;

• Locul III – Trandafir David Gabriel, lucrarea nr. 43;

• Mentiune – Radu Luca Ciprian, lucrarea nr. 48;

• Mențiune – Butnaru Antonia, lucrarea nr. 124;

• Mențiune – Burlacu Andrei, lucrarea nr. 45;

• Mențiune specială – Maloș Sara Ioana, lucrarea nr. 79.

Locul III – Ene Miruna Andreea

Categoria 12 – 16 ani

• Locul I – Marastawi Nadin, lucrarea nr. 36;

• Locul II – Boantă Alessia, lucrarea nr. 31;

• Locul III – Ene Miruna Andreea, lucrarea nr. 35;

• Mențiune – Pascal Diana Georgiana Doina, lucrarea nr. 27;

• Mențiune – Coman Sofia, lucrarea nr. 33;

• Mențiune – Cernea Elena Cristina, lucrarea nr. 20;

• Mențiune specială – Tuccilo Carolina Gloria, lucrarea nr.34.

În conformitate cu articolul 5, alineatul 5.7. din Regulamentul concursului, RAJA S.A. își rezervă dreptul de a elimina din concurs participanții care sunt suspectați de acumularea frauduloasă a numărului de aprecieri, fără a fi necesară prezentarea de dovezi cu privire la modul în care au fost obținute aceste aprecieri.

Ca urmare a verificărilor efectuate, o singură lucrare a fost descalificată

Premierea câștigătorilor va avea loc între 3 și 6 aprilie 2023, la sediul central al companiei RAJA S.A.

Deși prevederile enunțate mai sus nu obligă organizatorul să ofere explicații, dorim totuși să aducem la cunoștință că lucrarea a fost eliminată în urma constatării faptului că voturile au fost obținute prin inducerea în eroare a celor care au votat. Astfel, au fost propagate în mediul online false promisiuni privind diverse acte de caritate pentru cazuri sociale sau diferite donații de fonduri în funcție de numărul de like-uri acumulate”, a explicat RAJA Constanța.

Articolul precedentExclusiv zin.ro – Profil de primar – Un alt eșec al USR: Radu Mihaiu, primarul care îi jignește constant pe bucureșteni. Cum a ajuns un politician să dea lecții de morală
Articolul următorSebastian Burduja, către Clotilde Armand: „Suntem la fel de sătui ca toți cetățenii de circul, incompetența, minciunile, jignirile și scandalurile penale”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time