Dragnea a „dat cu subsemnatul” la DNA

Fostului lider social democrat i menține sechestrul în dosarul Teldrum

Fostul lider social democrat, Liviu Dragnea a fost chemat la DNA, la numai 11 zile de la eliberarea condiționată. La ieșirea din sediul DNA, Dragnea a declarat că procurorii anti-corupție l-au informat cu privire la menținerea sechestrului în dosarul Teldrum. „De asta m-a chemat. De obicei astea se dau la avocați. În ziua respectivă chiar le-au spus dimineață că o să le ia avocații și peste două ore au spus că trebuie să vin personal”, a precizat Dragnea.

„Convocarea” de la DNA nu a fost lipsită de incidente, chiar dacă acestea au fost în afară sediului, între susținătorii și contestatarii lui Dragnea. În aceștia din urmă s-a aruncat cu ouă și iaurt.

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a reacționat în privința clientului său, declarându-se șocată de noua chemare a acestuia la DNA, la scurt timp de la eliberarea condiționată. „Aflu și eu acum. Eu sunt în aeroport mă îndrept spre țară. Pentru mine este absolut șocant. Așa ceva nu se poate întâmpla într-o țară normală. Mie mi se pare că dacă așa ceva se întâmplă în România trebuie luați pe sus, anchetați. Citația a fost pentru comunicarea unei copii pentru menținerea sechestrului asigurator pe niște bunuri. Eu sunt în concediu. Pentru mine asta nu mai e o țară normală, poate de asta l-au și chemat”, a declarat avocata Flavia Teodosiu la România TV.

Anunțul chemării lui Dragnea la DNA a fost făcut de cel mai loial susținător al fostului președinte PSD, Codrin Ștefănescu, într-o postare pe Facebook. „Mâine (n.r. luni) a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN-ul! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos și rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toți porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, știu și ei că vor rāspunde! V-am anunțat ca să știți cu toții ce se întâmplă!”, scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Liviu Dragnea, chemat la DNA! Codrin Ștefănescu: „Hăituirea continuă!”

Articolul precedentFlorin Cîțu „dă armata jos din pod” și anunță că va verifica fiecare minister în parte
Articolul următor„Nicio clipă nu s-a pus problema desfiinţării ARSVOM”