Liviu Dragnea, chemat la DNA! Codrin Ștefănescu: „Hăituirea continuă!”

Anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu, omul de bază al fostului lider PSD, cel care a declarat, în stilul caracteristic, că „abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense”

Nicio clipă de liniște pentru Liviu Dragnea, ar putea spune susținătorii acestuia. Nici n-a ieșit bine din închisoare, că fostul lider PSD trebuie să dea din nou socoteală în fața DNA, într-un dosar care îl vizează direct. Cu toate că încă nu se știe despre ce dosar se vorbește, se poate bănui că vorbim, fie despre ancheta deschisa de DNA referitoare la situația insulei Belina, fie despre cea care are legătură cu vizita lui Liviu Dragnea în Statele Unite ale Americii, la petrecerea în învestire a fostului președinte american, Donald Trump. Cu toate astea, posibilitățile rămân deschise și spre alte anchete.

Codrin Ștefănescu: „Vreau să fac un anunț! Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă!”

Anunțul a fost făcut de mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, pe Facebook. Conform spuselor lui Ștefănescu, Dragnea ar fi fost chemat în cursul zilei de mâine, la DNA, în același timp în care acesta și-ar fi programat și RMN-ul. „Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN-ul! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos și rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toți porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, știu și ei că vor rāspunde! V-am anunțat ca să știți cu toții ce se întâmplă!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Liviu Dragnea, chemat la DNA! Codrin Ștefănescu: „Hăituirea continuă!”

Citește și: Dragnea, eliberat pentru că s-ar fi comportat exemplar în închisoare. Fostul lider PSD ar fi fost respectuos, neconflictual și religios

Articolul precedentGhana merge în sensul invers al acelor de ceasornic: un controversat proiect de lege ar putea trimite persoanele LGBTQ+ după gratii
Articolul următorSfârșitul crizei gunoaielor din Sectorul 1
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.