Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

În vederea înlocuirii unor conducte și vane de legătură la nivelul sistemului de alimentare cu apă din orașul Techirghiol, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei sâmbătă, 25 martie 2023.

În intervalul orar 02.00 – 18.00, toți consumatorii din localitate vor fi afectați de lipsa apei.

Reabilitarea rețelei din Techirghiol are o valoare de aproximativ 40 de milioane de lei

Contractul de lucrări CL 10, care prevede reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție apă și canalizare, construirea unei stații noi de pompare a apei și a conductelor aferente în localitatea Techirghiol și reabilitarea și extinderea rețelei de distribuție în localitatea Biruința din județul Constanța, are o valoare totală de aproximativ 40 de milioane de lei.

Societatea a precizat că acest program este finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Abonații sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic

În egală măsură, reprezentanții RAJA și-au prezentat scuzele pentru disconfortul creat, asigurându-i că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Abonații au fost informați de către Biroul de Comunicare că implementarea acestor măsuri conduce la îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, garantarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție și asigurarea siguranței și continuității furnizării serviciilor.

Articolul precedentCiolacu, în scandalul compensațiilor pentru fermieri: „Vom vedea când se face rotația guvernamentală dacă domnul Daea a fost sau nu vinovat”
Articolul următorRestaurant cu specific italian din Capitală, amendat și închis de ANPC
Jurnalist full-time / Pesimist part-time