Statiunea Mamaia
Statiunea Mamaia

Disputele politice dintre consilierii locali PSD și primarul Constanței, Vergil Chițac, lovesc în turismul din Mamaia, suspendarea plății parcării în timpul nopţii în staţiune nefiind aprobată, aşa cum anunţase edilul Constanței. Practic, în cadrul ședinței de Consiliul Loca care a avut loc joi, proiectul nu a primit suficiente voturi, primarul Vergil Chiţac anunțând că va reintroduce pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal proiectul privitor la eliminarea plăţii parcării în Mamaia pe timp de noapte, potrivit adevarul.ro. Tariful de parcare pentru zona 0, cum a fost încadrată staţiunea Mamaia, este de patru lei pe oră, acelaşi preţ fiind valabil şi pentru centrul Constanţei.

Primarul Constanței, acuzații dure la adresa consilierilor locali PSD

Primarul liberal al Constanței a adus critici dure consilierilor locali ai PSD, pe care îi acuză că au votat impotriva suspendării plății parcării pe timp de noapte în Constanța și Mamaia.”Ce vă voi descrie mai jos nu sunt desene animate, deşi mi-aş fi dorit. Astăzi, consilierii locali PSD au respins propunerea de eliminare a plăţii parcării pe timp de noapte în Constanţa şi Mamaia. Am propus CL eliminarea obligativităţii plăţii parcării în Constanţa şi Mamaia, între orele 22:00 şi 08:00, până la 15 septembrie. Printr-un amendament, consilierii PNL au dorit prelungirea termenului până la 31 decembrie, iar propunerea a fost votată. La rândul lor, consilierii PSD au făcut un alt amendament, prin care doreau modificarea orelor de la 22:00-08:00 la 20:00-08:00, cu efecte tot până la 31 decembrie. USR a votat această propunere (!?). În cele din urmă, în urma consultărilor, a rămas în picioare propunerea PSD, care a fost supusă votului, dar… Surpriză! La votul final al amendamentului, consilierii PSD nu şi-au mai votat propria propunere (!!!), iar totul a picat”, a afirmat Vergil Chiţac.

Votul online nu a fost unul norocos

Primarul liberal susține că aleșii locali PSD au sfidat Constanţa şi pe constănțeni, venind decişi să îngroape o iniţiativă, care era în folosul comunității.

„Aşa înţeleg domniile lor că se face administraţie: printr-un concurs ieftin de populism, presărat cu numere de circ şi gaguri pentru mulţimi. Dar nu-i nimic. Ţin să-i anunţ că nu voi lua parte la acrobaţiile lor ieftine. Aceste ultime zbateri nu fac decât să ne convingă că stârpirea cuibului pesedist a făcut şi va face Constanţei mult bine. Epoca lor s-a stins”, a afirmat primarul Constanţei.

Consiliul Local Municipal a fost convocat, joi, online, într-o şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi fiind doar proiectul de hotărâre privind suspendarea unor prevederi din cuprinsul Regulamentului de organizare şi funcţionare a parcărilor publice din municipiul Constanţa, iniţiatorul fiind primarul Vergil Chiţac.

Muzică combinată cu droguri la un festival de la Mamaia

Articolul precedent100 de angajaţi ai Alro Slatina vor fi concediaţi în următoarele două săptămâni
Articolul următorAmenzi în valoare de peste 40 de mii de lei pentru mizeria cruntă din Parcul Cișmigiu. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, într-o altă realitate: „Opinii poate formula oricine”