Firea, șocată, după ce USR s-a răzvrătit împotriva fondatorului, Nicușor Dan

„După ce l-au susținut prin minciuni, doar nu ați uitat cum promiteau apă caldă la o zi după alegeri, acum îi sar la beregată!”

Gabriela Firea / Foto: Facebook

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, se declară mirată, poate chiar șocată, de atitudinea celor din USR PLUS, vis-a-vis de fondatorul partidului, Nicușor Dan, actual primar, în locul acesteia. „Nimic pentru oameni, totul pentru ei! Bătaia pentru funcții și ciolan atinge cote alarmante în Primăria Capitalei! USR+ a sărit la gâtul lui NIMICușor Dan! Da, ați auzit bine, USR+, partidul fondat chiar de el și care l-a susținut cu toate forțele să ajungă pe scaunul de primar general”, a scris senatorul PSD, pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea, pe Facebook: „Cică, NIMICușor organizează concursuri aranjate pentru a da funcții publice membrilor PNL și PMP. Nu-i prima dată când auzim asta. Ne-o spunea și Moise Guran, după ce a abandonat comunicarea USR+ și a văzut cum s-au purtat negocierile în anul electoral”

Conform declarațiilor Gabrielei Firea, supărarea ar fi „să nu ajungă în funcții bune mai mulți liberali decât useriști”, adăugând că „supă ce l-au susținut prin minciuni, doar nu ați uitat cum promiteau apă caldă la o zi după alegeri, acum îi sar la beregată!”.

Citește și: USR PLUS îl acuză pe Nicușor Dan că ar „aranja” concursurile de la primărie

Mai mult, senatorul PSD este de părere că cei din USR PLUS ar face orice să se aleagă cu funcții la Administrația Spitalelor, „dacă Vlad Voiculescu nu a reușit să pună mâna pe toate spitalele bucureștene”

„USR PLUS nu poate lua parte la această mascaradă făcută cu dedicație pentru anumite persoane din PNL și PMP”. Dacă funcțiile erau pentru USR+, nu era nici o problemă! Despre asta este Noul București : bătălia dreptei unite pentru funcții, bani public și contracte bănoase. În rest, NIMIC. De 10 luni, orașul stă pe loc, prins între buruieni, șantiere abandonate și coloniile de șobolani.

Gabriela Firea

Citește și: O femeie și-a abandonat copilul pe o stradă din Galați. Motivul? Nu era cuminte!

Articolul precedentUPDATE: Piedone nu mai vrea „etichete” în Sectorul 5! Cartierele rău famate vor fi istorie!
Articolul următorIulian Bulai îl condamnă pe Iohannis, după ce acesta l-a decorat pe Patriarhul Daniel
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.