Iulian Bulai îl condamnă pe Iohannis, după ce acesta l-a decorat pe Patriarhul Daniel

„Un grup de bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără să fie parte a unei familii, susțin că educația sexuală nu trebuie să ajungă la toți copiii care au nevoie de ea”, a spus Iulian Bulai, despre Patriarhul Daniel

Iulian Bulai, USR
Iulian Bulai Foto: Facebook

După ce, astăzi, președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Patriarhul Daniel, deputatul USR PLUS, Iulian Bulai, a reacționat de urgență. În context, Patriarhul Daniel a primit de la președinte cea mai înaltă distincție a țării, Ordinul Steaua României, în grad de Colan, la împlinirea vârstei de 70 de ani.

Iulian Bulai: „Un grup de bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără să fie parte a unei familii, susțin că educația sexuală nu trebuie să ajungă la toți copiii care au nevoie de ea”

Iulian Bulai amintește, de asemenea, și de mamele de sub 15 ani care „copii fiind, nasc la rândul lor copii. Sau la acei băieți care devin tați la 16-17 ani”, adăugând că România este țara cu cele mai multe minore care devin mame. Ceva este greșit și trebuie schimbat, subliniază deputatul USR PLUS.

Acești bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără familie, se opun unei schimbări pentru binele a zeci de mii de copii. A căror copilărie este furată din cauza lipsei de educație.

Iulian Bulai, pe Facebook

Într-un atac voalat dar nu prea, Iulian Bulai spune că unul dintre acești bărbați ar fost decorat cu cea mai înaltă decorație a statului român, de către președintele Klaus Iohannis. În mod cert, deputatul USR PLUS face, în acest caz, referire la Patriarhul Daniel, cel care a fost invitat, în cursul zilei de astăzi la Palatul Cotroceni pentru a fi decorat de președinte. Patriarhul Daniel împlinește astăzi vârsta de 70 ani.

„România educată? Ceva este greșit în șirul acestor acțiuni inconsecvente”, scrie deputatul USR Iulian Bulai pe Facebook.

Citește și: O femeie și-a abandonat copilul pe o stradă din Galați. Motivul? Nu era cuminte!

Articolul precedentFirea, șocată, după ce USR s-a răzvrătit împotriva fondatorului, Nicușor Dan
Articolul următorPreședintele PNL Teleorman, prins cu fapte de corupție: a încercat să angajeze mai multe persoane la Ambulanță și a sfârșit sub control judiciar
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.