Alfred Laurențiu Mihai
Alfred Laurențiu Mihai. Sursa foto: pagina de Facebook

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a fost prezent azi la audierea ambasadorilor desemnați pentru a conduce misiunile diplomatice din Statul Qatar, Sultanatul Oman, Emiratele Arabe Unite și respectiv Turkmenistan. Senatorul Alfred Laurențiu Mihai este membru al comisiei de politică externă din Senat. Într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, senatorul PSD a comunicat că, în calitatea sa de președinte al grupului parlamentar de prietenie Româno-Omanez, l-a felicitat pe ambasadorul Florin Marius TACU pentru obiectivele propuse în agenda diplomatică.

 „Agenda diplomatică este una Ambițioasă și benefică pentru țara noastră! Având în vedere experiența domnului Ambasador sunt sigur că eforturile diplomatice ale domniei sale alături de activitatea de Diplomație parlamentară exercitată de Grupul parlamentar de prietenie Româno-Omanez vor aduce rezultate scontate!”, a scris senatorul Alfred Laurențiu Mihai pe pagina de Facebook.
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, agendă de lucru încărcată

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a participat astăzi  la cea de-a doua reuniune organizată de Comisia pentru Afaceri Europene din Senatul României, sub egida COFE. Dezbaterea din cadrul acestei reuniuni s-a axat pe oportunitățile europene în dezvoltarea comunităților locale și modalitățile de sprijinire a acestora, a comunicat senatorul Alfred Laurențiu Mihai. Perspectiva dezbaterii propuse s-a concentrat pe o prezentare sectorială din partea instituțiilor statului, precum Administrația Prezidențială, Parlament, Guvern și administrațiile locale dar și din partea mediului academic și cel ong-istic. Scopul evenimentului a fost acela de a promova și de a provoca, nu doar la nivel național, o reflecție onestă, care să livreze idei de îmbunătățire reală, ținând cont de specificul particularităților comunităților locale, a mai subliniat senatorul Alfred Laurențiu Mihai.

Alfred Laurențiu: „PSD și-a atins obiectivele”

Articolul precedentFond special creat pentru susținerea Ucrainei
Articolul următor„Isteria uleiului” nu a fost fake-news. Reprezentanții producătorilor agricoli spun că este specula multinaționalelor