Vanghelie, „ejaculat” și din grupul partidelor PER

După ce, în 2011, Marian Vanghelie afirma, în cadrul unei emisiuni tv, că dacă nu ești bun, poți fi „ejaculat” din PSD numaidecât, iată că în 2020 acesta pare să se confrunte din nou cu această situație, PER luând decizia de a-i elimina partidul (PSDi) din grupul celor reunite sub aceeași platformă coordonată de Partidul Ecologist. Problema invocată ar avea legătură cu programul PSDi, cel care, potrivit PER, nu ar fi fost acordată în timp real.

„Lăsarea la vatră”, decizie în unanimitate

„Scopul platformei este promovarea unei alternative politice reale, bazată pe adevăr, colaborare in interesul romanilor și al României. Doctrina și programul PSDi nu au fost acordate în timp real cu principiile și valorile morale cât și sociale ale celor reuniți pentru o Românie sănătoasă! Decizia a fost luată unanim de comitetul de coordonate al platformei. Am considerat că este important pentru noi și electoratul nostru să informăm de această stare de fapt. Vă invităm să rămâneți alături de noi, cei care vrem și știm să respectăm valorile și identitatea poporului român, fiind dispuși sa facem orice sacrificiu în acest sens. Continuăm împreună pentru România Sănătoasă! Susțineți bradul!”, a transmis partidul.

Vanghelie, „copil sărac, ajuns bogat, dar fără caracter”

Marian Vanghelie, în 2011: „La PSD dacă nu eşti bun, te ejaculează” 

Luat peste picior de opinia publică, ulterior Vanghelie afirma că poate să demonstreze că „a ejacula” este un termen tehnic, informația putând fi dovedită cu o serie de cărți… sau almanahe.

„Am mai facut o gluma, fiind foarte rapid am zis ‘ejaculat’, ma intelegeti? Deci este si un cuvant tehnic pentru cei care nu stiu. Urmatoarea emisiune va aduc cartea si va arat ca este un termen tehnic. A fost prin asimilare, ma grabeam si eram nervos. Poate nu e cel mai potrivit cuvant, dar eram cam nervos…”, a continuat. Marian Vanghelie.

Vanghelie își schimbă partidul, dar naravul ba! Pomeni electorale ca în vremurile „bune”!

Ziarul de Investigații

Articolul precedentVaticanul anchetează „like-ul” Papei Francisc
Articolul următorNicușor Dan: primarul care nu ar vrea viceprimari
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.