Vaticanul anchetează „like-ul” Papei Francisc

Zilele trecute, Papa Francisc făcea prima pagina ziarelor pentru faptul că ar fi dat like pe Instagram unui model brazilian, în bikini. Știrea a amuzat și a făcut vâlvă peste tot în lume, generând fel și fel de speculații.

Celebra imagine devenită virală, în care Papa Francisc pare să fi dat „like” fotografiei provocatoare a unui model brazilian

Emy Dansatoarea, de la dansuri din buric, la DSP

A dat, sau nu, like Papa Francisc la poza modelului brazilian?

Întrucât Papa Francisc nu ar fi putut să facă un asemenea gest, din postura sa de Suveran Pontif, Vaticanul exclude varianta potrivit căreia Papa ar fi comis voit acest „like”. Potrivit comunicatului aflăm că Vaticanul cere explicații Instagram, pentru a se afla cum s-a ajuns într-o astfel de situație.

„Excludem faptul că «like-ul» a venit din partea Sfântului Scaun, care a cerut explicații din partea Instagram”, a declarat, joi, pentru The Guardian, unul dintre purtătorii de cuvânt ai Vaticanului.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentMihai Tudose, plastic: românii vor avea colivă ornată cu frișcă la alegeri
Articolul următorVanghelie, „ejaculat” și din grupul partidelor PER
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.