Mihai Tudose (Foto: Facebook)

Fostul premier al României Mihai Tudose se arată îngrijorat de deciziile pe care le ia Ministerul de Finanțe și pe care Guvernul Orban le acceptă și lansează ceva ce se vrea o avertizare. Mihai Tudose se exprimă însă destul de plastic și scrie pe Facebook că românilor li se va oferi la alegeri un tort fals: colivă frumos ornată cu frișcă. Cum a ajuns la această concluzie? Simplu și …logic: plecând de la „rectificarea lu’ Cîțu și minciunile lui Orban”.

A făcut Cîțu rectificarea bugetară. Și Orban și-o asumă. Ei nu au nicio problemă, sunt senini și mimează preocuparea și grija pentru România….
Au împrumutat zeci de miliarde de euro, au deficit de peste 10%, toate structurile financiare europene spun oficial că e cam jale pe la noi, pe V-ul acela în care se redresa economia l-a călcat trenu’, taie bani de la cofinanțări pentru fonduri europene, pensii nu, alocații nu, ajutor pentru firme nu… O poveste de mare succes liberal!!!
Sigur au „ascuns” niște bănuți pe undeva cu care să ia niște frișcă. Pentru ce frișcă? Ca să orneze frumos coliva de la înmormântarea economiei românești și să ne-o vândă pe post de tort la alegeri…”, e de părere fostul premier PSD.

Articolul precedentFirea, despre programul de guvernare prezentat ieri de PNL cu mare fast: „Mai lipseau artificiile, ca pe Centură”
Articolul următorVaticanul anchetează „like-ul” Papei Francisc