Faptul că Marian Vanghelie reprezintă definiția mitomaniei nu mai este un secret pentru nimeni. Însă cine este Vanghelie, omul? Cu alte cuvinte, cine a fost primarul Sectorului 5, totodată cel ce își mai dorește un mandat?

Minciuni despre originile sale evreiești

Acum ceva vreme, faimosul Vanghelie declara că arborele său generalogic conține și origini evreiești, acestea provenind de la tată care, potrivit lui Vanghelie, ar fi evreu, locuind acum în Israel, unde îar învârti afaceri pe pâine.

„A divorţat de mama când eram mic şi a emigrat în Israel. Astăzi, este om de afaceri acolo’’, spunea Marian Vanghelie, mândru de originile sale inventate, potrivit unei știri exclusive a Ziarului Atac.

Ce spun oamenii: „Marian a fost un copil sărac, ajuns bogat, dar fără caracter”

„O cunosc pe doamna Nuţi (mama fostului edil) şi pe tatăl său adevărat, nea Nicu Taşcu. Tatăl său nu este evreu, era un om cumsecade cu noi, vecinii, se ocupa cu vânzarea cailor la noi în mahalaua din Ferentari. S-a despărţit de soţie când Marian era mic.

Ani buni nea Nicu a mai ţinut legătura cu mama acestuia dar venea seara, pe fugă. Nu mă interesează alte bârfe şi cancanuri, eu atât vă pot spune: Marian a fost un copil sărac, ajuns bogat, dar fără caracter. Uită de unde a plecat şi cine l-a crescut.

Un om la fel de important în viaţa acestuia a fost Dona Trandafir zis şi Bercu, care l-a învăţat şcoala vieţii dar şi pe acesta Marian l-a dat uitării’’, a declarat un fost vecin pentru Ziarul Atac.

Legături cu interlopii

Potrivit surselor, Bercu ar fi făcut parte din garda veche a Bucureștiului, fiind într-o relație extrem de bună cu interlopi ca Fane Spoitoru sau Coco Anghel. La rândul lui, Bercu obișnuia să fure din buzunare, să spargă case și să ducă fete la produs. Nici Vanghelie nu era scutit de mici șmecherii, de atfel, acesta fiind pus de mic să vândă bilete pe Magheru.

Mama lui Vanghelie, dată uitării

Iată că spusele vecinului lui Marian Vanghelie, care declara despre acesta că „a fost un copil sărac, ajuns bogat, dar fără caracter”, se confirmă încă odată. Întrebată ce mai știe despre fiul ei, doamna Nuți, mama lui Vanghelie a declarat că fiul acesteia nu i-a mai călcat pragul de ani buni.

„Nu l-am mai văzut de mai bine de un an pe Marian, iar aici nu a mai venit de când era copil. Obişnuia să mai sune câteodată, dar nu l-am judecat, ştiu că este şi el ocupat. Eu nu pot pleca din casă, pentru că trebuie să am grijă de soţul meu (n.r. tatăl vitreg al primarului) care nu se mai poate deplasa. Am un sprijin în Paul, fratele mai mic al lui Marian, el îmi mai aduce apă şi mâncare’’, a declarat doamna Nuți, cea care declară că singurele vești pe care le are despre fiul acesteia sunt cele auzite la televizor.

Echipa de campanie a lui Marian Vanghelie.

–      Gheorghe Măcelaru, condamnat pentru bancrută frauduloasă;

–      Bebe şi Costel Cămătaru, infractori cunoscuţi pentru fraudarea cardurilor bancare şi trafic de femei;

–      Comitet, interlop al Clanului Duduianu, condamnat pentru înşelăciune, fals, furturi auto şi cămătărie.

–      Florin Palicaru, proaspăt ieşit din puşcărie, deţine o spălătorie în sectorul 5.

–      Clanul Zorilă, dezvoltatorii care au nenorocit sute de oameni.

Votați responsabil duminică!

Ziarul de Investigații

Articolul precedentTăriceanu, candidat la Primăria Capitalei, e dezamăgit că Iohannis nu i-a chemat la Cotroceni pe toți cei care vor scaunul de primar general
Articolul următorUn million de euro, sifonați de Florea Daniel: afacerea “rechizitele”, la DNA
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.