Candidatul ALDE la funcția de primar general al Capitalei la alegerile de duminică se arată revoltat de gestul de astăzi al președintelui Klaus Iohannis, care a avut un „tête-à-tête” cu Nicușor Dan la Cotroceni. Călin Popescu Tăriceanu subliniază că explicația lui Iohannis vizavi de vizita candidatului susținut de PNL și USR-PLUS este neverosimilă, în condițiile în care, dacă într-adevăr președintele dorea să știe mai multe despre proiectele propuse pentru București, putea să se întâlnească cu toți cei care vor scaunul de primar general. Cu toate acestea, Tăriceanu nu se nominalizează în puzderia de candidați viabili care ar fi trebuit să aibă o întrevedere fructuoasă cu președintele țării.

Astăzi, Klaus Iohannis a mai dat un șut în spate Constituției României! Într-un gest de total dispreț la adresa legii fundamentale a țării, Iohannis a chemat la Palatul Cotroceni un contracandidat de-al meu la Primăria Capitalei. Ați ghicit: pe Plicușor Dan!

Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca Președintele țării să înțeleagă mai mult din programul candidatului, atunci cred că ar fi nimerit ca Iohannis să-i invite și pe Firea, Băsescu, Laufer, Coita sau Călinescu, pentru că și ei sunt candidați, și ei au idei.

Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca să-i dea un ultim sprijin pupilului PNL-ist îl anunț pe dl Iohannis că ceea ce face este împotriva legii fundamentale și că toate aceste aceste derapaje le contabilizăm, iar când paharul se va umple suspendarea lui va fi inevitabilă!

Nicușor, susținerea lui Iohannis face tot atât cât o frecție Diana la un picior de lemn! Mai bine vezi ce pot face pentru tine interlopii tăi, pentru că dacă te bazezi pe Iohannis… rămâi în continuare rezervist!”, scrie supărat Călin Popescu Tăriceanu.